Άγριο τρολάρισμα από τον Τσακαλώτο στην Πελώνη

Must Read

Πανικό έχουν προκαλέσει τα tweets από το παρελθόν της Αριστοτελίας Πελώνη, τότε που η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος στρεφόταν κατά των προσώπων της κυβέρνησης την οποία τώρα υπηρετεί…

Ανάμεσα στα αμέτρητα απαξιωτικά τουιταρίσματα για πρόσωπα όπως ο Χρυσοχοΐδης, ο Γεωργιάδης και ο Σαμαράς, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Πελώνη είχε χαρακτηρίσει «θεό» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ άδραξε την ευκαιρία και αναδημοσίευσε το tweet της Πελώνη από το 2015, σχολιάζοντας με διάθεση τρολαρίσματο «Υπερβάλλετε…». Μάλιστα πρόσθεσε και το hashtag #Πελώνη_σβήνε το οποίο κάνει χαμό στο Twitter τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης: Σεισμός με τις αναρτήσεις της Α. Πελώνη στο Twitter: Οι Έλληνες, οι εκλογές και οι οίκοι ανοχής!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This