«Έφυγε» από τη ζωή πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Ήταν ο πρώτος αιρετός δήμαρχος Χαλκίδας μεταπολιτευτικά

Must Read

Στα 82 του άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Σπανός. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938. Δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας από το 1964, εξελέγη δήμαρχος το 1975. Ήταν ο πρώτος αιρετός δήμαρχος της πόλης μεταπολιτευτικά και παρέμεινε μέχρι το 1985, όταν εκλέχτηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 1994.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Εύβοιας του κόμματος, Γιάννη Σπανό. Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938 και ήταν ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος της πόλης μεταπολιτευτικά, καθώς εξελέγη για πρώτη φορά το 1975.

Άφησε το στίγμα του και σημαντική παρακαταθήκη στην πόλη της Χαλκίδας, όπου επανεξελέγη δήμαρχος το 1978, το 1982 και το 1995. Αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του. Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας το 1985, το 1989 και το 1990. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This