Άρχισαν τα… όργανα μέσα στην ΝΔ: Πυρ ομαδόν κατά Πελώνη

Οι αντιδράσεις άρχισαν να παίρνουν και δημόσια μορφή

Must Read

Μένεα κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη πνέουν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προερχόμενοι κυρίως από τη σαμαρική πτέρυγα, με αφορμή τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά τα αιχμηρά tweets που είχε γράψει παλαιότερα, με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, για τον πρώην πρωθυπουργό, για αρκετούς σημερινούς υπουργούς της κυβέρνησης και την Ορθοδοξία.

Οι εξηγήσεις της ίδιας, όπως τις έδωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δεν κρίθηκαν επαρκείς και οι αντιδράσεις άρχισαν να παίρνουν και δημόσια μορφή.

Διαβάστε ακόμα: Βουλευτής ΝΔ για αναρτήσεις Πελώνη: «Εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη»

Το ενδιαφέρον είναι ότι την ανάρτηση επικρότησαν (έκαναν like) και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, επίσης προερχόμενοι από το σαμαρικό μπλοκ. Χθες το απόγευμα στην κατηγορία αυτή ανήκαν οι Φώντας Μπαραλιάκος (Πιερίας), Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης) και Μίλτος Χρυσομάλλης (Μεσσηνίας), ενώ προηγουμένως φέρεται ότι ήταν και άλλοι βουλευτές, οι οποίοι μετά τον θόρυβο που ξέσπασε έκαναν πίσω και ανακάλεσαν τον θετικό χαρακτηρισμό στην ανάρτηση.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές ήταν οι αναρτήσεις της σημερινής κυβερνητικής εκπροσώπου για τον Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσά τους οι ακόλουθες: 1) «“Τα γεγονότα έχουν αλλάξει, η δική μας στάση παραμένει ίδια” είπε ο Σαμαράς» «“Ονειρο ζω, μη με ξυπνάτεεεε” ή παίρνει ληγμένα;» 2) «Η μεγάλη ήττα του Σαμαρά είναι ότι παρότι είναι τόσο δεξιός, έχει καταφέρει να χάνει ακροδεξιές ψήφους προς τρία κόμματα. Τα συγχαρητήριά μου!» 3) «Λεπτομέρεια που σκοτώνει: φόντο του Σαμαρά η φωτό του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο οποίος τον είχε πετάξει έξω απ’ το Προεδρικό Μέγαρο το ’92…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This