Εισαγγελική έρευνα – φωτιά για ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος

Ξεσκονίζουν συμβάσεις και διαδρομές χρήματος

Must Read

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος για οικονομικές ατασθαλίες ευρείας κλίμακας. Η έρευνα που διεξάγεται από οικονομικούς εισαγγελείς, είναι διευρυμένη και περιλαμβάνει και τρίτους εμπλεκόμενους που φαίνεται να ευνοήθηκαν από σκανδαλώδεις αποφάσεις του συγκεκριμένου στελέχους.

Να σημειωθεί ότι το στέλεχος αυτό έχει απόλυτη μιντιακή προστασία, ενώ εμφανίζεται ως υπέρμαχος της κυβερνητικής πολιτικής και «δημόσιος κατήγορος» της αντιπολίτευσης!

Το θέμα είναι εάν η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει απερίσπαστη, διότι το συγκεκριμένο στέλεχος συνδέεται στενά, στηρίζεται και – όπως υποστηρίζουν πολλοί – επιβλήθηκε από πασίγνωστο ολιγάρχη, που θεωρείται στυλοβάτης της κυβέρνησης.

Η έρευνα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με πρότυπα ευρείας έρευνα οικονομικής φύσης που παραπέμπει στην αμερικανική IRS. Αφού έχουν συμμετοχή και πραγματογνώμονες, εξειδικευμένοι στον οικονομικό έλεγχο εξωχώριον εταιρειών, στον εντοπισμό ροής Μαύρου χρήματος και Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This