Δευτέρα 17/5/2021

Εισαγγελική έρευνα – φωτιά για ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος

Ξεσκονίζουν συμβάσεις και διαδρομές χρήματος

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος για οικονομικές ατασθαλίες ευρείας κλίμακας. Η έρευνα που διεξάγεται από οικονομικούς εισαγγελείς, είναι διευρυμένη και περιλαμβάνει και τρίτους εμπλεκόμενους που φαίνεται να ευνοήθηκαν από σκανδαλώδεις αποφάσεις του συγκεκριμένου στελέχους.

Να σημειωθεί ότι το στέλεχος αυτό έχει απόλυτη μιντιακή προστασία, ενώ εμφανίζεται ως υπέρμαχος της κυβερνητικής πολιτικής και «δημόσιος κατήγορος» της αντιπολίτευσης!

Το θέμα είναι εάν η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει απερίσπαστη, διότι το συγκεκριμένο στέλεχος συνδέεται στενά, στηρίζεται και – όπως υποστηρίζουν πολλοί – επιβλήθηκε από πασίγνωστο ολιγάρχη, που θεωρείται στυλοβάτης της κυβέρνησης.

Η έρευνα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με πρότυπα ευρείας έρευνα οικονομικής φύσης που παραπέμπει στην αμερικανική IRS. Αφού έχουν συμμετοχή και πραγματογνώμονες, εξειδικευμένοι στον οικονομικό έλεγχο εξωχώριον εταιρειών, στον εντοπισμό ροής Μαύρου χρήματος και Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ