Δευτέρα 17/5/2021

Δημοσκόπηση της ALCO για το OPEN: Έντονη δυσαρέσκεια για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία

Το 64% πιστεύει ότι οι πρόσφατες αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επηρεάζονται από τις επιθυμίες της κυβέρνησης

Tα ευρήματα δημοσκόπησης της ALCO παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 37,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4,2% και το ΜέΡΑ25 με 2,9%. Το ποσοστό εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο 43%, με τον Αλέξη Τσίπρα στο 23%.

Το 55% είναι ικανοποιημένο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών. Και εδώ αρχίζουν τα σκούρα για την κυβέρνηση, καθώς ένας στους δύο (51%) εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία,
με την πλειοψηφία (64%) να πιστεύει ότι οι πρόσφατες αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επηρεάζονται από τις επιθυμίες της κυβέρνησης!

Οι πολίτες μετά τους τόσους μήνες περιορισμών ζητάνε να ανοίξουν ξανά δραστηριότητες, συμφωνούν με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και των Λυκείων και το 62% θέλει να επιτραπούν για το Πάσχα οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Στον τομέα της εγκληματικότητας και της ασφάλειας των πολιτών το 56% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο και πως άλλωστε να είναι… Για να δούμε θα πάρουν κανένα μήνυμα εκεί στο Μαξίμου ή όλα βαίνουν καλώς και πανηγυρίζουν;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ