Κυριακή 16/5/2021

Με Astrazeneca εμβολιάστηκε ο Ζέρβας: «Δεν είχα κανένα κανένα δισταγμό!»

Η ανάρτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης και το αισιόδοξο μήνυμα

Τη στιγμή που αρκετοί πολίτες τρέχουν στα φαρμακεία να αλλάξουν το σκεύμασμα της Astrazeneca φοβούμενοι τις παρενέργειες που έχουν καταγραφεί, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στέλνει αισιόδοξο μήνυμα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας γνωστοποίησε ότι έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca χωρίς κανέναν διασταγμό και προτρέπει τους πολίτες να μην διστάσουν να κάνουν το βήμα που θα τους οδηγήσει στην απελευθέρωση και την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημειώνει: «Σήμερα ήρθε η σειρά μου! Μετά από 14 μήνες από τη μέρα που η πανδημία εισέβαλε στη ζωή μας, είμαι ευγνώμων που έκανα το εμβόλιο, αποτέλεσμα των προσπαθειών της επιστήμης αλλά και της εξαιρετικής οργάνωσης από γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και την πολιτεία.

Μου έτυχε εδώ, στο Τοπικό Ιατρείο Χαριλάου στον Δήμο μας, το εμβόλιο της ΑstraΖeneca, το οποίο και έσπευσα να κάνω χωρίς κανένα δισταγμό!

Εύχομαι σύντομα όλοι να εμβολιαστούμε και το τέλος αυτής της περιπέτειας να έρθει πολύ γρήγορα με τις μικρότερες απώλειες, σε ζωές, σε πόνο, σε δυσκολίες. Επιστρέφουμε πλέον γρήγορα στην κανονικότητα με τη δύναμη και την αισιοδοξία των νικητών».

Σήμερα ήρθε η σειρά μου!Μετά από 14 μήνες από τη μέρα που η πανδημία εισέβαλε στη ζωή μας, είμαι ευγνώμων που έκανα το…

Posted by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Thursday, April 22, 2021

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ