Γίνεται του… εξώδικου! Ο Μηταράκης απάντησε με εξώδικο στο εξώδικο του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Κατηγορεί τον Μουτζούρη ότι διαδηλώνει με αυτούς που προτείνουν ακραίες συμπεριφορές ή πολιτικές ανοικτών συνόρων

Must Read

«Ο κ. Μουτζούρης στο μεταναστευτικό, συμπράττει ανοικτά με παρατάξεις της Αριστεράς», αναφέρει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, γνωστός και ως… πετυχημένος, Νότης Μηταράκης, με αφορμή το εξώδικο.

Το εξώδικο Μηταράκη είναι η απάντηση στο εξώδικο του έστειλε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, και αφορά τις δηλώσεις του υπουργού για την καταστροφική φωτιά στη Μόρια και τις πολιτικές ευθύνες του Περιφερειάρχη.

Ο… πετυχημένος Μηταράκης -που φιλοδοξεί να γεμίσει την Ελλάδα hot spot ακόμη και σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές- αναφέρει σε σχετική του δήλωση:

«Η κριτική μου προς τον κ. Μουτζούρη είναι αμιγώς πολιτική. Ο κ. Μουτζούρης στο μεταναστευτικό, συμπράττει ανοικτά με παρατάξεις της Αριστεράς. Παρότι κάποια στελέχη του προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, συμπράττει με την αριστερά για να διατηρεί την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, όντας δεύτερος στις εκλογές.

Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και οι πολιτικές της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό έχουν οδηγήσει σε λύσεις. Αν υποκύπταμε σε μικροκομματικές και ψηφοθηρικές αντιλήψεις, αν βάζαμε το εγώ πάνω από το εμείς, δεν θα είχαμε φέρει σε τάξη το χάος που παραλάβαμε. Δεν θα είχαμε ανακτήσει τον έλεγχο. Ο κ. Μουτζούρης διαδηλώνει τελικά, μαζί με αυτούς που, είτε προτείνουν αδιέξοδες στρατηγικές, είτε ακραίες συμπεριφορές, είτε πολιτικές ανοικτών συνόρων. Ένα συνονθύλευμα θέσεων, τα τραγικά αποτελέσματα των οποίων, βιώσαμε την περίοδο 2015-19. Εμφανώς στην Νέα Δημοκρατία συμπλέουμε με την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο».

Την παράταξη που συμβαδίζει με τις αρχές μας για την βιώσιμη αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και στηρίζει τις πολιτικές που μειώνουν ουσιαστικά τις ροές και δραστικά τις επιπτώσεις της κρίσης στις τοπικές κοινωνίες. Πλέον η κυβέρνηση μιλά στους νησιώτες με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Και αυτό δίνει αξιοπιστία στο σχέδιό μας».

Τώρα που είδε ο Μηταράκης ότι έχει ανακτηθεί ο έλεγχος είναι κάτι που χρήζει ειδικής έρευνας… Πάντως οι νησιώτες τον έλεγχο μήτε που τον έχουν δει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This