Για τα κυβερνητικά λάθη φταίνε οι… επιστήμονες, υποστηρίζει ο Γεραπετρίτης!

Απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη για το φιάσκο με τη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο

Must Read

Κυβερνητικά λάθη παραδέχθηκε στη διαχείριση της πανδημίας ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Χαρακτήρισε μάλιστα το γεγονός «αυτονόητο», παραδεχόμενος επιπλέον ότι κανείς δεν είναι «αλάνθαστος», σε αντίθεση με το αφήγημα περί «Μωυσή» που μέχρι πρόσφατα ακούγαμε.

Βέβαια, αντί να ζητήσει συγγνώμη, προτίμησε να «ντύσει» με «ίσως» ακόμη και το φιάσκο με τη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, είπε πως «ίσως στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο έπρεπε να έχουμε πάει νωρίτερα σε κάποια μέτρα, όμως τα προβλεπτικά μέτρα δεν πέφτουν πάντα μέσα».

Ακόμη και πριν κάνει τη συγκεκριμένη αναφορά, φρόντισε εμμέσως να ρίξει τις ευθύνες στους επιστήμονες, λέγοντας ότι στην κυβέρνηση στηρίχθηκαν και επένδυσαν στην επιστημονική γνώση.

Υποχώρηση της Αστυνομίας

Εντύπωση πάντως έκανε ότι ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε πως μέχρι τώρα υπήρχε «υποχώρηση» της Αστυνομίας σε κάποιες περιπτώσεις, για να μην προκληθεί το κοινωνικό αίσθημα περαιτέρω, δημιουργώντας σε όσους τον άκουγαν την απορία εάν η κυβέρνηση επέλεγε συνειδητά να υποχωρεί, παραδείγματος χάριν, έναντι των υπερασπιστών του Κουφοντίνα, την ίδια στιγμή που, εν όψει της Ανάστασης, αυξάνει και εντατικοποιεί τους ελέγχους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Σχετικά με τον τουρισμό υποστήριξε ότι θα ανοίξει με πολύ μεγάλη προσοχή, σημειώνοντας ότι «φέτος έχουμε στη φαρέτρα μας τα αυτοδιαγνωστικά τεστ, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε ευρέως», ενώ όσον αφορά την εστίαση ισχυρίσθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να καταβληθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι πόροι στήριξης του κλάδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This