Εδώ γελάμε: Έβγαλε μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά ο… σούπερμαν Χατζηδάκης!

Αφού πρώτα ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα με το νομοσχέδιο που φέρνει στα μέσα Μαΐου

Must Read

Τον έναν μετά τον άλλον κάνει τους… άθλους ο «σούπερμαν» Κωστής Χατζηδάκης. Που αφού ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα με το νομοσχέδιο που φέρνει στα μέσα Μαΐου, έτρεξε να βγάλει μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά!

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σύμφωνα με όσα δήλωσε για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς «αποκτά ακόμα περισσότερο νόημα, όταν κοιτάμε τη θέση των εργαζομένων στο σήμερα και στο αύριο»! Αυτό κοιτάει και ο κύριος υπουργός, γι’ αυτό επιχειρεί να πείσει για την κατάργηση του οκταώρου, την εργασία τις Κυριακές και τις ευκολότερες και φτηνότερες απολύσεις!

«…Η πολιτική, πέρα από συνθήματα και μεγάλα λόγια, πρέπει να δει πώς θα αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα των πραγματικών εργαζομένων. Το οκτάωρο, το πενθήμερο, οι 40 ώρες εργασίας την εβδομάδα, είναι δικαιώματα κατοχυρωμένα εδώ και χρόνια σ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Δεν είναι, όμως, εξασφαλισμένη σε πολλές περιπτώσεις η τήρησή τους! Γι’ αυτό, έχει μεγάλη σημασία η επέκταση και αναβάθμιση των ελέγχων για την τήρηση της νομοθεσίας, καθώς και η εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Ένα αίτημα εδώ και χρόνια της ΓΣΕΕ, που προωθεί αυτή η κυβέρνηση!… Γι’ αυτό, είναι προτεραιότητά μας μαζί με την ενθάρρυνση των επενδύσεων στην Ελλάδα να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ουσιαστικής προστασίας και διεύρυνσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Νέα δικαιώματα, περισσότερες επιλογές για τον εργαζόμενο, αποτελεσματικοί έλεγχοι για το σεβασμό των δικαιωμάτων του. Νέες και καλές δουλειές, ελεύθεροι και ασφαλείς εργαζόμενοι, παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα! Αυτό είναι το όραμά μας για την προστασία της εργασίας στην πατρίδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης και έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε εφιάλτες με όσα έρχονται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This