Έχει καταντήσει πλέον αηδία!

Έλεος με την αυτοπροβολή των υπουργών!

Must Read

Εξοργίζει πλέον τους πολίτες η συνεχής αυτοπροβολή των υπουργών της κυβέρνησης. Εξοργίζει, διότι αυτή η αυτοπροβολή δεν συνοδεύεται από κάποιο έργο που έχουν τελέσει, κάποια επιτυχία που έχουν καταγράψει, κάποια πρόταση που έχουν αρθρώσει.

Αντίθετα, επειδή δεν έχουν να επιδείξουν έργο, φωτογραφίζονται «καρμπόν» με το εμβόλιο. Σε πρωθυπουργική πόζα άπαντες.
Έτσι όπως πάνε, σε λίγο θα πάρουν όλοι και κατοικίδια, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού.

Μιλάμε για το απόλυτο θέατρο. Τα νέα κρούσματα, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Άγγελος Συρίγος. Να φανταστείτε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα θεωρούνται από τα σοβαρότερα της κυβέρνησης. Αλλά είπαμε, όταν μπαίνεις στο τσίρκο είτε κλόουν θα είσαι είτε θηριοδαμαστής. Αλλά για το δεύτερο, χρειάζεται ταλέντο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στέλλα Γεωργιάδου: Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που εκείνος «έκρυβε»

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν από τις ερμηνεύτριες που σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1990. Τα τελευταία χρόνια...

More Articles Like This