Ο τέως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αυτοχρίστηκε «συνήγορος» της Ντόρας!

Είδε που το Twitter την «δίκασε» για την επίσκεψή της στην Κρήτη και ανέλαβε δράση... pro bono

Must Read

Αυτόκλητο υπερασπιστή βρήκε στο πρόσωπο του νυν βουλευτή και πρώην δημάρχου Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για κάποιο ακατανόητο λόγο, ο κ. Χατζηδάκης αποφάσισε να δημιουργήσει νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας, αναλαμβάνοντας να απαντήσει εκ μέρους της κυρίας Μπακογιάννη για το ζήτημα της επίσκεψής της στην Κρήτη πριν από την άρση των περιορισμών.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν η ίδια η κυρία Μπακογιάννη που είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, όταν πριν από το Πάσχα δήλωνε: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη για Πάσχα». Μετά τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε αυτή της η φράση και αναγνωρίζοντας πως έδινε την εικόνα πολιτών δύο ταχυτήτων, γεγονός ιδιαίτερα επιζήμιο τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την ίδια, το «μάζεψε» λέγοντας: «Έπειτα από το… ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι η ανταρσία δεν περνάει στην τηλεόραση, θα σας πω ότι, αν ο πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι».

Όπως προκύπτει, η κυρία Μπακογιάννη αποφάσισε να τηρήσει το γράμμα και όχι το πνεύμα των όσων είπε, καθώς μετά το Πάσχα έσπευσε στην Κρήτη κανονικότατα, όπως πάντως έχει το δικαίωμα να πράξει ως βουλευτής. Ίσως δεν άκουσε ποτέ για το νόμιμο και το ηθικό. Ποιος ξέρει…

Συζητήσεις που «δεν έπαιρναν αναβολή»

Εκεί βρέθηκε με αφορμή κάποιες συζητήσεις σε επίπεδο δήμου, που προφανώς δεν έπαιρναν αναβολή. Και όλα αυτά σε αντίθεση με τους απλούς πολίτες, οι οποίοι αναμένουν το «πράσινο φως» από τις επιτροπές και τους ειδικούς για να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ήταν, άλλωστε, ο κ. Πέτσας, ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες σε λογαριασμό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έγιναν θέμα σε τοπικές ιστοσελίδες με τα τραπεζώματα παρέα με την Ντόρα και άλλα άτομα μέσα στην τρελή χαρά και σε τραπέζι όπου καθόταν μεγαλύτερος αριθμός από τον προβλεπόμενο. Ψιλά γράμματα…

Ο ενοχλημένος Διονύσης Χατζηδάκης αποφάσισε να μας αποστείλει όλο το πρόγραμμα της πρώην υπουργού Εξωτερικών καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, αναφέροντας από πού αγόρασε γλυκά(!), με ποιον εκκλησιάστηκε και με ποιον έφαγε την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, για να μας αποδείξει ότι η Ντόρα έμεινε στην Αθήνα.

Σαν πιστός της ακόλουθος ή γραμματέας, που γνωρίζει κάθε της κίνηση, επέπληξε τη «δημοκρατία» επειδή τόλμησε να κρίνει την Ντόρα, αλλά ξέχασε να σχολιάσει τη μετάβασή της στην Κρήτη αμέσως μετά το Πάσχα. Ίσως δεν είδε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Πέτσας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This