«Το όπλο των self test που διαφήμιζε η κυβέρνηση λογαριάζεται ως κόστος και μειώνεται!»

Η ευθύνη «είναι αποκλειστικά της κυβέρνησης για ό,τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα!» λέει το ΚΚΕ

Must Read

Για απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση μείωσης του αριθμού των δωρεάν self tests για μαθητές και εργαζόμενους των σχολείων, από δύο σε ένα, έκανε λόγο το ΚΚΕ, με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα νέα δεδομένα από 17 Μαΐου. 

Διαβάστε ακόμα: Με ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία από 17 Μαΐου – Πως θα γίνουν οι εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου στα ΑΕΙ

«Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ότι από τη Δευτέρα 17 Μάη θα απαιτείται ένα και όχι δυο self tests για την είσοδο στα σχολεία, είναι απαράδεκτη. Ήδη σε τέσσερις μέρες λειτουργίας των σχολείων έχουν κλείσει σχεδόν 100 σχολεία και εκατοντάδες τμήματα σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει αρχικά ο Περισσός.

Και ψέγει την κυβερνητική αντιμετώπιση της κατάσταση: «Η κυβέρνηση που δεν πήρε άλλα ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού και την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, διαφήμιζε ότι με μόνο όπλο τα δυο self tests την εβδομάδα, τα κρούσματα θα εντοπίζονται. Αποδεικνύεται τελικά ότι και αυτό το όπλο λογαριάζεται ως κόστος και μειώνεται!»

Το ΚΚΕ κλείνει τη δήλωσή του λέγοντας ότι η ευθύνη «είναι αποκλειστικά της κυβέρνησης για ό,τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα!» και καλεί το Μαξίμου «να πάρει πίσω την απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This