Δευτέρα 21/6/2021

Κάποιος να πει στον Θεοχάρη ότι δεν είναι απλά «μάρμαρα», αλλά τα Γλυπτά του Παρθενώνα!

Έτσι διεκδικούμε την επιστροφή τους στην Ελλάδα;

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, βρέθηκε στο Λονδίνο για σειρά επαφών με τη βρετανική κυβέρνηση για το άνοιγμα του τουρισμού. Εκεί παραχώρησε συνέντευξη στο BBC στην εκπομπή HardTalk του Στίβεν Σακούρ. Είναι γεγονός ότι δεν πέρασε και πολύ καλά, καθώς ο δημοσιογράφος τον «στρίμωξε» με τις ερωτήσεις του για την διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση.

Όμως υπήρξε μια λεπτομέρεια στην οποία δεν δόθηκε η προσοχή που της έπρεπε… Και αυτή ήταν η αναφορά του Χάρη Θεοχάρη στα Γλυπτά του Παρθενώνα σαν «μάρμαρα»! Η χρήση και μόνο της συγκεκριμένης λέξης αποδυναμώνει τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα για την επιστροφή των κλεμμένων από τον Έλγιν μοναδικών αυτών Γλυπτών! Δεν ξέρει κοτζάμ υπουργός πως πρέπει να μιλάει για τόσο σοβαρά θέματα; Δεν έκανε συζήτηση οικοδομικού ενδιαφέροντος για να μιλάει για μάρμαρα! Καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει ο κύριος υπουργός…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ