Νέο ρεσιτάλ Γεραπετρίτη: «Αν και δεν είδα τη συνέντευξη Θεοχάρη, το BBC ψεύδεται για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα!» (video)

Διαστρέβλωση της πραγματικότητας και προσβολή της νοημοσύνης των τηλεθεατών από τον πάντα... ευρηματικό υπουργό Επικρατείας

Must Read

Σε μια «παράλληλη πραγματικότητα» εξακολουθεί να κινείται ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς σήμερα Παρασκευή αποφάσισε ότι… τίποτα από αυτά που αναφέρθηκαν από τον δημοσιογράφο του BBC στην συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στο δίκτυο, δεν ισχύει! 

«Θα μου επιτρέψετε να πω πως δεν ισχύει τίποτα από εκείνα τα οποία αναφέρθησαν στη συνέντευξη αυτή από τον δημοσιογράφο, με την επιφύλαξη ότι δεν έχω ακούσει την συνέντευξη…», ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε δηλώσεις του στην -πάντα φιλόξενη σε κυβερνητικά στελέχη- πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αλλά και προσβάλλοντας τόσο τον δημοσιογράφο του BBC, όσο και τη νοημοσύνη των τηλεθεατών.

Εν ολίγοις, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, όχι μόνο πρόσβαλε, τη δημοσιογραφική επάρκεια του γνωστού και έγκυρου δημοσιογράφου του ΒBC, που στρίμωξε με επίσημα στοιχεία «στα σχοινιά» τον Χάρη Θεοχάρη, ξευτιλίζοντας διεθνώς τη χώρα μας, αλλά παραδέχτηκε κιόλας ότι δεν έχει παρακολουθήσει καν τη συνέντευξη.

Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος του BBC, Stephen Sackur, άσκησε έντονη κριτική στον Έλληνα υπουργό Τουρισμού, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα, διερωτώμενος πώς γίνεται η Ελλάδα να ανοίγει τον τουρισμό ενώ το σύστημα υγείας παραμένει υπό πίεση και η χώρα έχει έναν από τους πιο αργούς ρυθμούς εμβολιασμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This