Και η Βούλτεψη πανέτοιμη να στρίψει… για Σκόπια!

Οι «τραβεστί» υπερασπιστές της Μακεδονίας, τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία

Must Read

Όσο περνά βασανιστικά ο καιρός και η δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον «πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας» έρχεται πιεστικά στο προσκήνιο, πληθαίνουν τα συμπτώματα μιας έκδηλης… ζαλάδας που εμφανίζουν οι βουλευτές της Ν.Δ.

Ιδίως οι «τραβεστί» υπερασπιστές της Μακεδονίας, που, αφού απέσπασαν την ψήφο του οργισμένου λαού με κάλπικες δηλώσεις, τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία και γίνονται καταγέλαστοι στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν την ντροπιαστική τους κωλοτούμπα!

Στο κλαμπ αυτό προστέθηκε και η Σοφία Βούλτεψη, που δήλωσε χθες: «Δεν θα ζητήσουμε καμία συγγνώμη (στον Τσίπρα). Εκείνος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, διότι έφερε μια συμφωνία που ήξερε και είχαμε προειδοποιήσει ότι, από την ώρα που θα γίνει διεθνής συνθήκη, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μην εφαρμόζει διεθνείς συνθήκες, διότι υπάρχουν και άλλες διεθνείς συνθήκες τις οποίες ζητούμε από όλους να εφαρμόζουν και να σέβονται και να τηρούν. Άρα, η Ν.Δ., ένα πατριωτικό κόμμα, δεν θα προσπαθούσε ποτέ να κάνει μεγαλύτερο κακό από αυτό που έχει ήδη γίνει. Έκανε τη συμφωνία και τώρα μιλάει κι από πάνω…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This