Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Must Read

Σημαντικές παρουσίες θα έχει η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Eνωση και η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε ακόμα: Κακοποιούν και την επέτειο των 40 ετών από την είσοδο μας στην ΕΟΚ!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Αθήνα θα βρίσκονται, προκειμένου να λάβουν επίσης μέρος στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Μαρία Σασόλι.

Τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής για την ελληνική πορεία στην Ευρώπη εκδήλωσης έχει αναλάβει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, του οποίου η ομιλία θα ανοίξει την αυλαία. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στις 21.00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι διατελέσαντες επίτροποι της χώρας μας, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Σταύρος Δήμας, η Άννα Διαμαντοπούλου και η Μαρία Δαμανάκη, αλλά και όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί της χώρας. Εάν αποδεχτούν όλοι την πρόσκληση, δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν κάποια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ενσταντανέ για τους φωτογράφους που θα ήθελαν να πιάσουν στον φακό τους μαζί τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη, παραδείγματος χάριν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This