Με τον Ήλιο της Βεργίνας, Σκοπιανοί στη Βόρεια Ιρλανδία! Αυτά τα βλέπει κανένας αρμόδιος;

Ορίστε οι... επιτυχίες της «Συμφωνίας των Πρεσπών»!

Must Read

Έχει ακυρωθεί στην πράξη η περιβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς δεν έχουν σταματήσει οι προκλήσεις από τους βόρειους γείτονες. Οι οποίοι επιμένουν να παραχαράσσουν την ιστορία και να χρησιμοποιούν τον Ήλιο της Βεργίνας!

Αυτό ακριβώς συνέβη με Σκοπιανούς στη Βόρεια Ιρλανδία, όπως αποτυπώνει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsbreak.gr. Πριν λίγες μέρες λοιπόν οι Σλάβοι γιόρτασαν τον Κύριλλο και Μεθόδιο, που τους εκχριστιάνισαν και τους έδωσαν αλφάβητο, και από τους εορτασμούς δεν έλειψαν και οι Σκοπιανοί.

Οι οποίοι γιόρτασαν και εκτός συνόρων, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έρχεται από τη Βόρεια Ιρλανδία και βλέπετε ξεκάθαρα ότι ποζάρουν κρατώντας τον Ήλιο της Βεργίνας!

«Συγχαρητήρια για την ημέρα της 24ης Μαΐου σε όλους τους Μακεδόνες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Ιρλανδία και τους Μακεδόνες σε όλο τον κόσμο»! Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Σκοπιανών Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειου Ιρλανδίας, Σίμο Ποπόφσκι. Και απορούμε, αυτά τα βλέπει κανένας από τους αρμόδιους;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This