Τουρκική πρόκληση την ώρα που ο Τσαβούσογλου θα είναι στο Μαξίμου – Στο Αιγαίο βγάζουν το «Tubitak Marmara»

Η Τουρκία δεσμεύει θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χίο, Σάμο και Ικαρία

Must Read

Συνεχίζει την τακτική των προκλήσεων η Άγκυρα σε όλα τα επίπεδα. Τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σήμερα σε… 51 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου μας. Στις παραβιάσεις συμμετείχαν 4 κατασκοπευτικά CN-235, 2 ATR-72 ναυτικής συνεργασίας, 5 ελικόπτερα και 4 F-16.

Και ενώ παραβιάζουν στον αέρα, συνεχίζουν να προκαλούν και στη θάλασσα. Έτσι την ώρα που ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου συναντώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και λίγο μετά τον Νίκο Δένδια, στο Αιγαίο θα κόβει βόλτες το τουρκικό ερευνητικό «Tubitak Marmara»!

Η Τουρκία αποφάσισε να δεσμεύσει θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χίο, Σάμο και Ικαρία, πραγματοποιώντας… έρευνες από τις 31 Μαίου έως τις 10 Ιουνίου. Ημερομηνία και περίοδος διόλου τυχαία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This