Κυριακή 1/8/2021

Άγριος καβγάς Πολάκη και Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή – Αιχμές για τη «μεταγραφή» Κεδίκογλου

«Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά...» φώναζε ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Καυγάς σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο -που προήδρευε- και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη. Το επεισόδιο διαδραματίστηκε κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με τον Πολάκη να υποβάλει ερώτηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη σχετικά με τα μονοκλονικά αντισώματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούσε με τις απαντήσεις που λάμβανε και έπαιρνε τον λόγο, με τον Κωνσταντινόπουλο να επιχειρεί να τον… συμμορφώσει. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος ανάμεσα στους δυο βουλευτές, που είχε και αιχμές για την πρόσφατη μεταγραφή του Συμεών Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους κ. Πολάκη. Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Μιλήσατε 15 λεπτά, τετραπλασιάζοντας το χρόνο που δικαιούστε με το έτσι θέλω. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν αφήνετε τον υπουργό να απαντήσει. Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο

Πολάκης: Γιατί έχω δίκαιο

Κωνσταντινόπουλος: Και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο

Πολάκης: Πάρ’ το πίσω

Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Πολάκης: Θα το πάρεις πίσω σου λέω

Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Πολάκης: Θέλω το λόγο επι προσωπικού. Αυτά τα κάνατε και επι Σαμαρά

Κωνσταντινόπουλος: Αφήστε τα αυτά. Πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου που ήταν στην κυβέρνηση του Σαμαρά. Μήπως θέλετε να πείτε κάτι και γι αυτό;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ