Ποιος «πέθανε» τον Καραμανλή και τον Πάγκαλο στο twitter…

Η μακάβρια είδηση προερχόταν από τον «λογαριασμό» του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη!

Must Read

Πανικός το μεσημέρι στο twitter από την είδηση θανάτου του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και του επί σειρά ετών υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου. Και πως να μην προκληθεί, όταν η είδηση προέρχεται από τον λογαριασμού του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη!

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αποδείχτηκε ότι ήταν fake και δημιουργήθηκε την Δευτέρα, ενώ είχαν αντιγράψει μέχρι κεραίας ακόμη και το ύφος των αναρτήσεων του υφυπουργού, προκειμένου να γίνουν πειστικοί. Τελικά τον fake λογαριασμό είχε δημιουργήσει ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι, που αρκετές φορές έχει αναστατώσει τον πλανήτη με τις φάρσες του.

Βεβαίως το γραφείο του υφυπουργού έσπευσε να ενημερώσει ότι ο λογαριασμός είναι ψεύτικος, ενημερώνοντας σχετικά και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This