Τετάρτη 4/8/2021

Για… οδηγός τραίνου πήγαινε ο Μητσοτάκης, αλλά στην πορεία είπε να γίνει Πρωθυπουργός!

Καμάρωνε ο Κυριάκος που πριν γίνει πρωθυπουργός, δούλεψε για... δέκα ολόκληρα χρόνια!

Συνέντευξη στα παιδιά της Atraktos Kids και στην εκπομπή «Μεγάλες Κουβέντες» έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα παιδιά ανέλαβαν ρόλο δημοσιογράφου και «ανέκριναν» τον Μητσοτάκη, με ερωτήσεις διαφορετικές από ότι συνηθίζεται.

Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως είχαν οι απαντήσεις του πρωθυπουργού. Μάθαμε λοιπόν ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι τα ντολμαδάκια (που ήταν σπεσιαλιτέ και της συγχωρεμένης της μάνας του, Μαρίκας), ότι του έλειπε ο μπαμπάς του γιατί τον έβλεπε λίγο επειδή δούλευε πολύ, ότι είχε τσακωθεί στο σχολείο όταν έλεγαν κακά πράγματα για τον πατέρα του και ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει οδηγός τραίνου, μετά πιλότος, μετά γιατρός και Πρωθυπουργός!

Το σημείο πάντως που κανονικά πρέπει να γίνει viral είναι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μεγάλο καμάρι, τόνισε το πόσο δούλεψε πριν γίνει πρωθυπουργός! Δέκα ολόκληρα χρόνια… σκληρής εργασίας! Στην ερώτηση «εσείς δεν είχατε κάνει πρώτα μία άλλη δουλειά πριν γίνετε Πρωθυπουργός, σωστά;», απάντησε: «Βέβαια, δούλευα για δέκα χρόνια. Δούλευα σε τράπεζα, δούλευα σε μία εταιρεία που έδινε συμβουλές σε άλλες εταιρείες. Δούλευα 10 χρόνια πριν μπω στην πολιτική και πριν γίνω Πρωθυπουργός, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς, δεν ξεκινάει κανείς την πολιτική για να γίνει Πρωθυπουργός. Όπως σου είπα, πρώτα εκλέχθηκα βουλευτής για αρκετά χρόνια, μετά έγινα Υπουργός και μετά έγινα Πρωθυπουργός επειδή κέρδισε το κόμμα του οποίου είμαι επικεφαλής, η Νέα Δημοκρατία, τις τελευταίες εκλογές».

Μιλάμε δηλαδή για… βαρέα και ανθυγιεινά! Τι πρέπει α πει δηλαδή ο κοσμάκης που δουλεύει μέχρι τα γεράματά του και δεν μπορεί ούτε μια σύνταξη της προκοπής να πάρει;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ