Σάββατο 31/7/2021

Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει βουλευτής της ΝΔ: Δέκα ώρες δουλειά για να μειώνεται ο… χρόνος μετακινήσεων!

Υπάρχει και καλύτερη πρόταση: 24ωρη εργασία για να εξαλειφθεί το... μποτιλιάρισμα στους δρόμους και να μειωθεί το νέφος!

Μας εκπλήσσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν το εργασιακό νομοσχέδιο, που έχει βγάλει στα κάγκελα τους πάντες! Έτσι λοιπόν ακούσαμε ένα ακόμη απίστευτο επιχείρημα στη συζήτηση στη Βουλή για τις… εργασιακές ρυθμίσεις που η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει σαν θετικές.

«Ξέρετε ότι στην πράξη, έτσι κι αλλιώς, πολλοί δουλεύουνε 10ωρα σήμερα; Κι επειδή δεν υπάρχει σήμερα η ψηφιακή κάρτα εργασίας δεν ελέγχεται αυτό; Ξέρετε ότι έτσι θα κερδίσουν 20% στους χρόνους της μετακίνησής τους κάθε εβδομάδα;». Αυτό ακριβώς είπε ο βουλευτής Χανίων της κυβέρνησης Μανούσος – Κωνσταντίνος Βολουδάκης. Και επιχείρησε να ανασκευάσει μέσω twitter γράφοντας: «Μίλησα για το χρόνο στις μετακινήσεις που κερδίζει (μεταξύ άλλων) ο εργαζόμενος με το 4ήμερο».

Πάντως υπάρχει και καλύτερη πρόταση: 24ωρη εργασία για να εξαλειφθεί το μποτιλιάρισμα στους δρόμους και να μειωθεί το νέφος!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ