Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει βουλευτής της ΝΔ: Δέκα ώρες δουλειά για να μειώνεται ο… χρόνος μετακινήσεων!

Υπάρχει και καλύτερη πρόταση: 24ωρη εργασία για να εξαλειφθεί το... μποτιλιάρισμα στους δρόμους και να μειωθεί το νέφος!

Must Read

Μας εκπλήσσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν το εργασιακό νομοσχέδιο, που έχει βγάλει στα κάγκελα τους πάντες! Έτσι λοιπόν ακούσαμε ένα ακόμη απίστευτο επιχείρημα στη συζήτηση στη Βουλή για τις… εργασιακές ρυθμίσεις που η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει σαν θετικές.

«Ξέρετε ότι στην πράξη, έτσι κι αλλιώς, πολλοί δουλεύουνε 10ωρα σήμερα; Κι επειδή δεν υπάρχει σήμερα η ψηφιακή κάρτα εργασίας δεν ελέγχεται αυτό; Ξέρετε ότι έτσι θα κερδίσουν 20% στους χρόνους της μετακίνησής τους κάθε εβδομάδα;». Αυτό ακριβώς είπε ο βουλευτής Χανίων της κυβέρνησης Μανούσος – Κωνσταντίνος Βολουδάκης. Και επιχείρησε να ανασκευάσει μέσω twitter γράφοντας: «Μίλησα για το χρόνο στις μετακινήσεις που κερδίζει (μεταξύ άλλων) ο εργαζόμενος με το 4ήμερο».

Πάντως υπάρχει και καλύτερη πρόταση: 24ωρη εργασία για να εξαλειφθεί το μποτιλιάρισμα στους δρόμους και να μειωθεί το νέφος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This