Σάββατο 24/7/2021

Ελληνική Λύση για το «freedom pass» του Μητσοτάκη: «Από Μωυσής, Θεός, αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι»  

«Είναι αδιανόητο ο Έλληνας πρωθυπουργός να βάζει κόμιστρο στη ζωή των νέων»

Άμεση και σφοδρότατη ήταν η αντίδραση της Ελληνικής Λύσης στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού θιάσου για το «freedom pass» στους νέους και τη «δωροδοκία» τους με 150 ευρώ για να εμβολιαστούν.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κάνει λόγο για «κόμιστρο στη ζωή των νέων» και για διχασμό των Ελλήνων σε «εμβολιασμένους και μη», ενώ χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό «ανεπαρκή».

Καταλήγει η Ελληνική Λύση σχολιάζοντας: «Κάποιοι κακεντρεχείς χαρακτήριζαν τον κ. Μητσοτάκη ως «Μωυσή». Πλέον αρχίζει να συμπεριφέρεται ως «Θεός», αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι».

Αναλυτικά:

Είναι αδιανόητο ο Έλληνας πρωθυπουργός να βάζει «κόμιστρο» στη ζωή των νέων, χωρίζοντας μάλιστα τα Ελληνόπουλα σε δύο κατηγορίες.

Ένας πρωθυπουργός που διχάζει τους Έλληνες σε «εμβολιασμένους και μη», προαναγγέλλοντας μάλιστα διακρίσεις επί της «κανονικής διαβίωσης» γεγονός που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για το σύνολο των πολιτών σε μια δημοκρατία, είναι ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός.

Κάποιοι κακεντρεχείς χαρακτήριζαν τον κ. Μητσοτάκη ως «Μωυσή». Πλέον αρχίζει να συμπεριφέρεται ως «Θεός», αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ