Ελληνική Λύση για το «freedom pass» του Μητσοτάκη: «Από Μωυσής, Θεός, αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι»  

«Είναι αδιανόητο ο Έλληνας πρωθυπουργός να βάζει κόμιστρο στη ζωή των νέων»

Must Read

Άμεση και σφοδρότατη ήταν η αντίδραση της Ελληνικής Λύσης στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού θιάσου για το «freedom pass» στους νέους και τη «δωροδοκία» τους με 150 ευρώ για να εμβολιαστούν.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κάνει λόγο για «κόμιστρο στη ζωή των νέων» και για διχασμό των Ελλήνων σε «εμβολιασμένους και μη», ενώ χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό «ανεπαρκή».

Καταλήγει η Ελληνική Λύση σχολιάζοντας: «Κάποιοι κακεντρεχείς χαρακτήριζαν τον κ. Μητσοτάκη ως «Μωυσή». Πλέον αρχίζει να συμπεριφέρεται ως «Θεός», αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι».

Αναλυτικά:

Είναι αδιανόητο ο Έλληνας πρωθυπουργός να βάζει «κόμιστρο» στη ζωή των νέων, χωρίζοντας μάλιστα τα Ελληνόπουλα σε δύο κατηγορίες.

Ένας πρωθυπουργός που διχάζει τους Έλληνες σε «εμβολιασμένους και μη», προαναγγέλλοντας μάλιστα διακρίσεις επί της «κανονικής διαβίωσης» γεγονός που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για το σύνολο των πολιτών σε μια δημοκρατία, είναι ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός.

Κάποιοι κακεντρεχείς χαρακτήριζαν τον κ. Μητσοτάκη ως «Μωυσή». Πλέον αρχίζει να συμπεριφέρεται ως «Θεός», αποφασίζοντας ποιος Έλληνας θα ζήσει κανονικά και ποιος όχι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This