Ο Χαρδαλιάς απειλεί με lockdown μόνο τους ανεμβολίαστους! (video)

Και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική στήριξη

Must Read

Πολίτες και επιχειρηματίες «βράζουν» με τα νέα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση προσπαθώντας να διαχωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη, με απαγορεύσεις και περιορισμούς στην δεύτερη κατηγορία η οποία αντιμετωπίζεται ως… υποδεέστερη.

Αφού ανακοίνωσε ότι ελεύθεροι να μετακινηθούν σε νησιά θα είναι μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο, ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν μοριακό ή rapid τεστ πριν ταξιδέψουν. Ο Χαρδαλιάς απαντώντας σε 20 ερωτήματα, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι τα πολυδιαφημισμένα self test με τα οποία επέστρεψαν στις δουλειές τους οι εργαζόμενοι και οι μαθητές στα σχολεία τους μετά το lockdown τελικά δεν καλύπτουν αφού χρειάζεται  επιβεβαίωση από διαγνωστικό κέντρο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όντως υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Όλα αυτά δεν τα γνώριζαν δηλαδή όταν διαλαλούσαν ότι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας ήταν τα… self test.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, διαμήνυσε ότι σε καμία περίπτωση η χώρα δεν θα ξαναμπεί σε νέο lockdown (σ.σ. θυμηθείτε αυτή τη δήλωση από το φθινόπωρο) και ότι σε περίπτωση που χρειαστεί θα επιβληθούν περιοριστικά μέτρα μόνο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει» δήλωσε.

Πολλοί έχουν την εύλογη απορία πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτό στην πράξη, αλλά όπως έχει αποδειχτεί έως τώρα, δεν μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο η περίπτωση να κυκλοφορούμε πλέον με το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για να πάμε μέχρι το περίπτερο….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This