ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΆδωνις και Αμερικανός πρέσβης συζήτησαν για τις αμερικανικές επενδύσεις, που όλο τις ακούμε αλλά δεν τις βλέπουμε!

Άδωνις και Αμερικανός πρέσβης συζήτησαν για τις αμερικανικές επενδύσεις, που όλο τις ακούμε αλλά δεν τις βλέπουμε!

Αν περιμένουμε από τον ΟΟΣΑ να μας λύσει την εξίσωση με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζήτω που καήκαμε!

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ και τον ακόλουθο Άμυνας, Michael Biery, είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Θέμα της συζήτησης ήταν οι περιβόητες αμερικανικές επενδύσεις, αλλά και το πρόγραμμα ναυπήγησης φρεγατών στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Ακόμη συζήτησαν για την επένδυση για το καζίνο στο Ελληνικό και τη συνεργασία Lockheed Martin με ΕΑΒ.

Συζήτηση είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης και με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ, Ματίας Κόρμαν, παρουσία του Αθ. Κυριαζή, γενικού γραμματέα Έρευνας και του καθηγητή Γ. Πρεβελάκη, μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ. Στο τραπέζι έπεσε το πρόγραμμα ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τις μεταρρυθμίσεις για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Αν περιμένουμε από τον ΟΟΣΑ να μας λύσει την εξίσωση με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζήτω που καήκαμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης