Αμετανόητος Μητσοτάκης, θέλει να κλείσει δημόσια νοσοκομεία!

Μετά τα παλαμάκια στο ΕΣΥ, η διάλυση!

Must Read

Ολόκληρη συνέντευξη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη Καθημερινή με μοναδικό στόχο να προαναγγείλει το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων. Και μάλιστα της περιφέρειας!

Οι εποχές που βγαίναμε στα μπαλκόνια μας για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς του εθνικού συστήματος υγείας, παρήλθαν. Η ηρωική προσπάθεια των λειτουργών της Δημόσιας περίθαλψης που έσωσαν χιλιάδες ζωές, πηγαίνει στα αζήτητα, προκειμένου να ωφεληθούν οι ιδιώτες. Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, ο περιβόητος ιδιωτικός τομέας απουσίαζε εκκωφαντικά.

Η προαναγγελία του πρωθυπουργού μάλιστα μέσω της συνέντευξης του, αφορά τα περιφερειακά νοσοκομεία, αυτά δηλαδή που σήκωσαν δυσβάστακτο βάρος κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εκεί που φάνηκαν οι ελλείψεις του κράτους. Αντί λοιπόν ο πρωθυπουργός να φροντίσει να ενισχύσει τα περιφερειακά νοσοκομεία, ετοιμάζεται να τα κλείσει!
Όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας, αλλά η μπανανία περιμένει πότε θα ελεγχθεί η πανδημία για να συνεχίσει τα ρουσφέτια στα ισχυρά συστήματα, εις βάρος των πολιτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This