Να τον μαζέψει ο μπόγιας: Εισβολείς στην Κύπρο… Ελλάδα και Ελληνοκύπριοι για τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν!

Πραγματικοί ιδιοκτήτες της Κύπρου είναι οι... Τούρκοι!

Must Read

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν, Φουάτ Οκτάι, και δεν έχασε την ευκαιρία με το που πάτησε το πόδι του, να προκαλέσει.

Αφού ανέφερε ότι η επίσκεψή του είναι ουσιαστική προετοιμασία για την επίσκεψη Ερντογάν στις 20 Ιουλίου, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία -δηλαδή η τουρκική εισβολή- είναι επέτειος στην οποία οι Τουρκοκύπριοι ελευθερώθηκαν! Και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω την πρόκληση λέγοντας ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού!

Χαρακτήρισε μάλιστα… εισβολείς Ελλάδα και Ελληνοκύπριους που «προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τις πραγματικότητες αλλά δεν θα πετύχουν»! Ο δε ψευτοπρωθυπουργός των κατεχόμενων, που καμάρωνε με όσα άκουγε, πρόσθεσε και εκείνος τις δικές του προκλήσεις, για να ακούει ο σουλτάνος και να ευφραίνεται!

Ο Σανέρ δήλωσε ότι όντως υπάρχει θέμα κατοχής στην Κύπρο, αλλά αφορά την εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία από τους Ελληνοκύπριους. Και πως όταν η Τουρκία έφθασε στην Κύπρο το 1974 στη βάση των εγγυήσεων, έφερε την ελευθερία στους Τουρκοκύπριους.

Αλήθεια τι είδους συζητήσεις και συνομιλίες μπορούν να κάνουν Αθήνα και Λευκωσία με αυτούς τους θρασύτατους;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This