Τετάρτη 4/8/2021

Να τον μαζέψει ο μπόγιας: Εισβολείς στην Κύπρο… Ελλάδα και Ελληνοκύπριοι για τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν!

Πραγματικοί ιδιοκτήτες της Κύπρου είναι οι... Τούρκοι!

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν, Φουάτ Οκτάι, και δεν έχασε την ευκαιρία με το που πάτησε το πόδι του, να προκαλέσει.

Αφού ανέφερε ότι η επίσκεψή του είναι ουσιαστική προετοιμασία για την επίσκεψη Ερντογάν στις 20 Ιουλίου, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία -δηλαδή η τουρκική εισβολή- είναι επέτειος στην οποία οι Τουρκοκύπριοι ελευθερώθηκαν! Και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω την πρόκληση λέγοντας ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού!

Χαρακτήρισε μάλιστα… εισβολείς Ελλάδα και Ελληνοκύπριους που «προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τις πραγματικότητες αλλά δεν θα πετύχουν»! Ο δε ψευτοπρωθυπουργός των κατεχόμενων, που καμάρωνε με όσα άκουγε, πρόσθεσε και εκείνος τις δικές του προκλήσεις, για να ακούει ο σουλτάνος και να ευφραίνεται!

Ο Σανέρ δήλωσε ότι όντως υπάρχει θέμα κατοχής στην Κύπρο, αλλά αφορά την εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία από τους Ελληνοκύπριους. Και πως όταν η Τουρκία έφθασε στην Κύπρο το 1974 στη βάση των εγγυήσεων, έφερε την ελευθερία στους Τουρκοκύπριους.

Αλήθεια τι είδους συζητήσεις και συνομιλίες μπορούν να κάνουν Αθήνα και Λευκωσία με αυτούς τους θρασύτατους;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ