Τετάρτη 4/8/2021

Παριστάνει τον Δελαπατρίδη για να γλιτώσει ο Λοβέρδος!

Ο υπόδικος πλασάρετε ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προωθείται συντονισμένα από ένα κύκλωμα ΜΜΕ το οποίο έχει στρατολογηθεί για να συγκαλύψει το σκάνδαλο Novartis και τους πρωταγωνιστές του. Δεν είναι τυχαίο ότι παρότι είναι υπόδικος για το μεγάλο σκάνδαλο, τα συγκεκριμένα ΜΜΕ το μεταχειρίζονται προς τον νέο …Ανδρέα Παπανδρέου που θα αναγεννήσει το σοσιαλιστικό κίνημα.

Χθες όμως αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Λοβέρδος και όσοι τον στηρίζουν απλώς πουλάνε τρέλα για να εξαπατήσουν τους πολίτες. Και αυτό έγινε με την δημοσκόπηση της MRB. Που δείχνει ότι ο Λοβέρδος δεν έχει καμία πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος του Κιν Αλ, διότι απλούστατα ακόμα και οι ψηφοφόροι του κινήματος τον αποδοκιμάζουν!

Αυτό φυσικά το ξέρει και ο ίδιος ο Λοβέρδος και όσοι τον στηρίζουν. Αλλά συνεχίζει να παριστάνει τον Δελαπατρίδη και οι υπόλοιποι να του χτυπάνε παλαμάκια. Μήπως και πιεστεί η δικαιοσύνη η οποία πρόκειται να τον κρίνει. Όσο και αν τον σπρώχνουν, οι ψηφοφόροι του Κιν Αλ δεν τρώνε το παραμύθι.

75E094E1 BE21 4307 9EF4 F0F804DBBBCE

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ