Τι άλλο θα δούμε; Η Σακελλαροπούλου απένειμε τα ξίφη στη Σχολή Ικάρων!

Και ας διέπραξε μέγιστο ατόπημα στην ιστορική παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21

Must Read

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών τάξεως 2021 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, στο Τατόι.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδωσε τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά την διάρκεια της αποφοίτησής τους από την Σχολή Ικάρων.

Φαεινή η ιδέα, ιδίως μετά το μέγιστο ατόπημα που διέπραξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ιστορική παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι ανέβασε στην εξέδρα τον σύντροφό της, όταν κανένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει στο πλευρό του κανέναν άλλον εκτός από τους υπασπιστές του. Για να μην αναφέρουμε το… σταυροπόδι και την καρέκλα!

Υπενθυμίζουμε ότι ο στρατός παρελαύνει και αποδίδει τιμές στον αρχηγό κράτους. Και στον αρχηγό του στρατεύματος σύμφωνα με το Σύνταγμα. Που είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όχι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο σύντροφος του, ο ξάδερφος του και η συνυφάδα του.

Δηλαδή, η κυρία Σακελλαροπούλου υποχρέωσε το στράτευμα να αποδώσει τιμές σε έναν κύριο ο οποίος ουδεμία θεσμική θέση έχει απέναντι στο στράτευμα. Αλλά σήμερα την πήγαν να δώσει τα ξίφη στους Ίκαρους! Ήμαρτον Θεέ μου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This