Κικίλιας: Οι υγειονομικοί που θα παραμείνουν ανεμβολίαστοι, θα υποστούν τις συνέπειες (video)

Must Read

Για αυτούς τους ανθρώπους που «θέλουν να δουλεύουν σε μονάδες υγείας και δεν σέβονται τον ανθρώπινο πόνο και την αξία της ανθρώπινης ζωής, επιφυλάσσονται άλλα μέτρα», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά πως οι εμβολιασμοί είναι για το κοινό καλό. 

«Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι όσοι υγειονομικοί έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, θα σπεύσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου να εμβολιαστούν», ανέφερε επίσης ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. «Αν δεν συμβεί αυτό, η  οργανωμένη πολιτεία θα πάρει τα μέτρα που έχει ανακοινώσει», επισήμανε, τονίζοντας πως η προσπάθεια εμβολιασμού «δεν κρύβει κάτι, είναι η μάχη για να σωθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται από την πανδημία».

Ερωτηθείς για το τέταρτο κύμα και την λειτουργία των νοσοκομείων, ο υπουργός Yγείας είπε ότι τα νοσοκομεία βρίσκονται σε ετοιμότητα. «Υπάρχει μια αργή, μικρή αύξηση στις νοσηλείες λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται προβληματίζει το υπουργείο Υγείας», είπε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος για μία ακόμη φορά ανέφερε πως «οι νέοι δεν είναι άτρωτοι και δυστυχώς μεταφέρουν τον ιό στους μεγαλύτερους, στους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους».

«Κόντρα στον ιό, όχι στον εμβολιασμό»

«Την ελευθερία την στερεί ο ιός, άρα πάμε κόντρα στον ιό και όχι στον εμβολιασμό», τόνισε αναφερόμενος στους νέους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι πράξη αντίστασης, “μαγκιά” το να μην εμβολιαζόμαστε. Η μάχη είναι απέναντι στην αρρώστια», ενώ για μία ακόμη φορά έκανε έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε ότι τις τελευταίες 15 ημέρες έχουν κλειστεί σχεδόν 600.000 ραντεβού για εμβολιασμό, με το ένα τρίτο από αυτά να αφορά σε νέους ανθρώπους.

  • Δείτε τις δηλώσεις Κικίλια:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This