Ο Καραμανλής ξέρει καλύτερα: Ο κορωνοϊός ΔΕΝ κολλάει στα… Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Στην κυβέρνηση έχουν τη συνήθεια όταν τους εξυπηρετεί να ακούνε και να εκθειάζουν τους επιστήμονες, όταν όμως δεν τους βολεύει, να τους τοποθετούν απέναντι...

Must Read

Επιμένει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, να προκαλεί, υποστηρίζοντας ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς!

Είναι η ανοησία που εξαρχής ισχυρίζονται τα κυβερνητικά στελέχη, όταν οπουδήποτε αλλού -όπως αναγνωρίζουν- ο ιός μεταδίδεται. Όχι όμως στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους συρμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, όπου οι επιβάτες είναι στριμωγμένοι σαν σαρδέλες και η μεταξύ τους απόσταση μηδενική. «Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που γίνεται αυτή η κουβέντα για τα ΜΜΜ» ισχυρίστηκε ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας πως μόνο στη χώρα μας «γίνεται ο κακός χαμός» με τις συνθήκες που επικρατούν σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, επιτιθέμενος στους επιστήμονες που λένε ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εστίες υπερμετάδοσης. «Ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει και πρέπει να καταλαβαίνουμε ποιοι βγαίνουν για να πουν μια εξυπνάδα και ποιοι είναι σοβαροί και λένε σοβαρά πράγματα» ανέφερε ειρωνικά.

Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου ότι τις απόψεις αυτές εκφράζουν επιστήμονες που είναι μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ο υπουργός Μεταφορών επέμεινε, σημειώνοντας ότι υπάρχει πανσπερμία ανθρώπων που δηλώνουν ειδικοί και ότι στην Ελλάδα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε. Είναι προφανές ότι όταν τους εξυπηρετεί ακούνε και εκθειάζουν τους επιστήμονες, όταν όμως δεν βολεύει, τους τοποθετούν απέναντι.

Αυτό σημαίνει αξιοπιστία και σοβαρότητα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This