Αλέξης Τσίπρας: «Όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν με σέλφι και δηλώσεις»

Must Read

«Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι «δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών», για να σχολιάσει πως «τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες».

Δείτε την ανάρτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This