Υποβαθμισμένη αντίδραση για την παρακρατική επίθεση στο Open

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει. Η κυβέρνηση;

Must Read

Άκρως υποτονική η αντίδραση στην πρωτοφανή, οργανωμένη και με άρωμα παρακράτους επίθεση που δέχτηκαν οι ρεπόρτερ της πρώτης γραμμής του καναλιού Open, την ώρα που κάλυπταν τις φωτιές και τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων.

Μιλάμε για ένα πρωτοφανές χτύπημα κατά της Ελευθεροτυπίας, που όμως άφησε την κυβέρνηση αδιάφορη. Μιλάμε για την ίδια κυβέρνηση, που όταν πέφτουν «τρικάκια» ή κάποιος γράφει με μαρκαδόρο σε σπίτι δημοσιογράφο του Σκάι, ξεσηκώνεται το σύμπαν.

Εξίσου αποκρουστική είναι και η απόπειρα συγκάλυψης του γεγονότος από άλλα ΜΜΕ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η «ελευθερία του τύπου» στην Ελλάδα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΤάσοςΓαϊτάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open:

«Οι τραμπούκικες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων που προσπαθούν, σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για την εξέλιξη των πυρκαγιών είναι πράξεις απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες. Η Νέα Δημοκρατία στέκεται σθεναρά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This