Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Γ. Τράγκας: Ο εμφύλιος έληξε! Ο Μητσοτάκης θα συντριβεί!

Οι Έλληνες δεν διχάζονται σε “καθαρούς” και “ακάθαρτους”!

Συντάκτης: Newsroom

Του Γιώργου Τράγκα

Παρακαλώ τον σεβαστό και διακεκριμένο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ασχοληθεί για μερικά λεπτά με το κείμενό μου. Εκτιμώ, ότι τα εγκλήματα που διαπράττονται από τον Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησής του, είναι κακουργήματα ιδιαζόντως ειδεχθή, κατά της Ζωής και της Περιουσίας, κατά του Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου. Είναι εγκλήματα, τα οποία δεν εμπεριέχουν τη φύση του “στιγμιαίου αδικήματος”, ούτε καλύπτονται από την πολιτική ασυλία και τη λειτουργία της Βουλής ως Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Πρόκειται για μαζικά εγκλήματα πολιτικών, επιστημόνων, κατά της ζωής και της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, φέτος έχουμε έκρηξη θανάτων που δεν οφείλονται στον COVID -19, αλλά στα lockdown, στη μείωση του βιοτικού επιπέδου και στη συρρίκνωση του προσδόκιμου ζωής. Οι έξωθεν οδηγίες, του Βερολίνου, ή το ακαταδίωκτο φαρμακευτικών εταιρειών ή λοιμωξιολόγων, φρονώ ότι δεν αποτελεί ανάχωμα εφόσον θέλει να κινηθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εδώ έχουμε, επισήμως, περισσότερους θανάτους από τα lockdown, παρά από τον COVID-19. Επί ένα έτος, η Ελληνική κοινωνία καταστρέφεται και οι πολίτες αναζητούν Δικαιοσύνη. Είτε αυτό αφορά τους εκβιασμούς και τον εξαναγκασμό χιλιάδων πολιτών σε εμβολιασμούς, των οποίων τυχόν παρενέργειες, ανήκεστος βλάβη ή θάνατος δεν αποζημιώνεται από κανέναν, είτε εξαιτίας θεομηνιών (πλημμύρες, φωτιές), χάνονται περιουσίες και ζωές, επειδή η Κυβέρνηση – Κράτος δεν προνόησε να έχει τους κατάλληλους μηχανισμούς αντιμετώπισής τους.

Επί ημερών Μητσοτάκη, παραβιάζεται συστηματικά η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για συναινετικό και μόνο συναινετικό εμβολιασμού. Παραβιάζεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που απαγορεύει έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς εργαζομένων, που αρνούνται να εμβολιαστούν. Οι πράξεις του σημερινού Πρωθυπουργού και ορισμένων συνεργατών του, είναι κακουργηματικές. Διαλύουν τις ζωές, την ηρεμία και την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών. Εγκληματική επίσης είναι η χαλαρή στάση της αντιπολίτευσης, προκειμένου να επιδεικνύει καλή συμπεριφορά προς τους Γερμανούς.

Η παραβίαση του Συντάγματος και των ατομικών δικαιωμάτων, ενδεχομένως κρύβει κάτι χειρότερο, πέραν της λογοκρισίας και της φίμωσης του Τύπου: Τη δόλια απόκρυψη του πλήθους των παρενεργειών (μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες), τη συστηματική αποσιώπηση των ανακοινώσεων ξένων πανεπιστημίων και κυρίως την ύπαρξη φαρμάκων, τα οποία θεραπεύουν άμεσα ή αναστέλλουν την εξέλιξη του COVID – 19 (μονοκλωνικά αντισώματα, Ιβερμικτίνη, Κολχικίνη, Αζιθρομυκίνη κ.α.).

Είναι υποχρέωση της Δικαιοσύνης να καλέσει ανεξάρτητους επιστήμονες. Να ερευνήσει και να ανακοινώσει με εμπεριστατωμένα στοιχεία, γιατί έφυγαν από τη ζωή, πολλοί συνάνθρωποι μας – Έλληνες μετά από εμβολιασμό. Αντί να παράγουν όλη την ημέρα, ως κυβερνητικά φερέφωνα, fake news, θα έπρεπε οι ακριβοπληρωμένοι, Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Σύψας, Βασιλακόπουλος κ.α να εξηγούν γιατί έχασαν τη ζωή τους, ή υπέστησαν βλάβες συμπολίτες μας, αντί να εξαφανίζονται πίσω από τα τσουβάλια των χρημάτων που πήραν ως χορηγίες, όπως αναφέρει η Διαύγεια και πίσω από το ακαταδίωκτο που τους προσέφερε ο Μητσοτάκης.

Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη και ανέχονται να βιάζονται τα συνταγματικά και ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Θα έπρεπε ως επιστήμονες, να ντρέπονται που επιτρέπουν την τέλεση ιατρικών πράξεων άνευ συναίνεσης, παραβιάζοντας το Ιπποκρατικό “μη βλάπτειν” και τη ρήση του πατέρα της ιατρικής ότι “πριν κάνεις μία θεραπεία, ρώτα τον ασθενή αν θέλει να στερηθεί τον προηγούμενο τρόπο ζωής του”.

Ο καθηγητής φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας, σε πρόσφατη δήλωσή του υπονοεί ότι “δυνητικά” το ισχαιμικό επεισόδιο του κ. Χαρδαλιά, μπορεί να οφείλεται σε εμβολιασμό. Την ίδια ώρα, διώκεται επιφανής Γάλλος ιατρός από το σωματείο του, γιατί δήλωσε ότι “αυτό που επιβάλλεται στους Ευρωπαίους πολίτες είναι μια ιδιότυπη δικτατορία, που δεν έχει καμία σχέση με υγειονομικά μέτρα. Καμία σχέση με την πανδημία και τον COVID – 19”. Όπως έχουμε αντιληφθεί όλοι μας, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από την Ευρωπαϊκή τηλεόραση, οι “ομαδικοί τάφοι” στη Βραζιλία, στην Ινδία, στο Μεξικό, στο Περού. Πουθενά δεν βλέπουμε “κομβόι ασθενοφόρων”, ουρές φορτηγών με φέρετρα και όσα, με πρωτοφανή επιμονή και λαγνεία, έδειχνε ο ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου και τα άλλα κανάλια. Όλοι οι σοβαροί επιστήμονες στον κόσμο, περισσότερο ασχολούνται τώρα με… τους Ταλιμπάν, παρά με τον COVID -19, που έφερε δισεκατομμύρια στα ταμεία της Pfizer – BioNtech, της Moderna του Γκέιτς και της Astra Zeneca και μεγαλύτερο έλεγχο στις κοινωνίες της Δύσης.

Οι άνθρωποι που έμειναν παράλυτοι, ή με καρδιακές θρομβώσεις, οι άνθρωποι που υπέστησαν ή θα υποστούν περικαρδίτιδες ή μυοκαρδίτιδες, θα κάνουν ακόμη πλουσιότερα τα ταμεία των πολυεθνικών, με την παρατεταμένη, πολύχρονη και πανάκριβη θεραπεία που επιβάλλεται. Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πανδημία του COVID – 19 στην Ινδία εξαλείφθηκε με την Ιβερμικτίνη, ένα παρασιτοκτόνο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως σε όλα τα νησιά της Καραϊβικής και εξαφάνισε εκεί τον COVID – 19. Τις “θαυματουργές” θεραπευτικές ιδιότητες της Ιβερμικτίνης μετέδωσε πριν από πολύ καιρό το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ ο Μητσοτάκης ανακοίνωνε ότι η Κολχικίνη είναι πράγματι καλό φάρμακο και επιτρέπεται η χρήση του στα περιστατικά COVID, για την αποτροπή επιπλοκών στην καρδιακή λειτουργία.

Λεπτομέρεια: Ο καθηγητής Στεφανάδης (που φιλοξένησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ικαρία), είχε μιλήσει στις εκπομπές του Γ. Τράγκα για τη θεραπευτική επίδραση της Κολχικίνης. Ο Τράγκας, “περιέργως”, απομακρύνθηκε βιαίως, με άμεση πρωθυπουργική εντολή από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ενώ ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μπουρλά της Pfizer. Έκλεισε δουλειά με τον Μπιλ Γκέιτς και μετά έφαγε στο μπαλκόνι της Ικαρίας (χωρίς προστατευτικά μέτρα), συντροφιά με τον καθηγητή Στεφανάδη και περίπου 15 άτομα!

Σεβαστέ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διεπράχθησαν και διαπράττονται εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού. Όσα κάνει η σημερινή κυβέρνηση, συνιστούν προσβολή προσωπικότητος εκάστου πολίτη, καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων του, ωμή παρεμπόδιση της ελεύθερης πρόσβασης που πρέπει να έχει στην αγορά εργασίας, φθορά ξένης περιουσίας, επιβολή συνθηκών και όρων ζωής που προκαλούν λόγω του καταναγκασμού και της βίαιης φύσης τους, μείωση του προσδόκιμου ζωής, ψυχικές ασθένειες, καρδιαγγειακές παθήσεις και νεοπλασίες. Όσοι συνεργάζονται, ή προωθούν, ή ανέχονται τέτοιου είδους πολιτικές επιλογές, συμμετέχουν σε μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δηλαδή της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Μητσοτάκης και τα μέλη της κυβέρνησής του, μπορεί να απολαμβάνουν σήμερα πολιτικής ασυλίας, αλλά σίγουρα έχουν συνταγματική και αστική ευθύνη για όλες τις περιουσίες που χάθηκαν και χάνονται από τις φλόγες. Οι Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα να διώξουν αυτόν τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του για όσα απώλεσαν και δεν θα αποκτήσουν ποτέ ξανά.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το καθήκον της και να βρει τους απαραίτητους τρόπους, εκείνους τους νόμους, εκείνες τις νόμιμες διαδικασίες, που θα οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους ενόχους της πρωτοφανούς καταστροφής που υπέστη η εθνική οικονομία, η ελληνική κοινωνία και το κράτος μας.

Σε λίγο, δεν θα μπορεί κανένα πανελλαδικό κανάλι να κάνει απευθείας μετάδοση, χωρίς να ακούγονται αποδοκιμασίες από διερχόμενους πολίτες. Δεν θα υπάρχει καμία δημοσιογραφική μετάδοση από γειτονιά της πρωτεύουσας, ή χωριό της περιφέρειας, ή νησί μας που να μη γίνεται χωρίς… αστυνομική περιφρούρηση!

Ο άνεμος θα φέρνει μέσα στα σπίτια των Ελλήνων, καθημερινά, τις αποδοκιμασίες, τη χλεύη και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Συνήγορος του Πολίτη, όπως στην Ευρώπη.

Οι ανεξάρτητες αρχές είναι υπό τον έλεγχο της γερμανόφιλης κυβέρνησης και της συνεργαζόμενης αντιπολίτευσης.

Συνήγορος του Πολίτη απέμεινε μόνο η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Οι Γερμανοί, το “Ευρωπαϊκό και Συνταγματικό Τόξο”, θέλουν την Ελλάδα διχασμένη και πολυτεμαχισμένη πολιτικά. Από εδώ το “ευρωπαϊκό” – το “συνταγματικό τόξο”, οι “εμβολιασμένοι”. Από εκεί οι “αντιδρώντες”, οι “αντιεμβολιαστές”, οι “ψεκασμένοι”, όσοι δεν φυλακίζονται εύκολα στα σπίτια τους και δεν φωνάζουν “ωσαννά, ωσαννά” στον Μητσοτάκη.

Πρέπει να το καταλάβουν: ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ COVID. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” – ΔΕΞΙΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΚΑΙ “ΑΚΑΘΑΡΤΟΣ” – ! Ο εμφύλιος τελείωσε. Η πλειοψηφία των Ελλήνων πορεύεται μαζικά, πανελλαδικά, για την ανατροπή του Μητσοτακισμού και την πλήρη ανάκτηση των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΤΑ ΔΙXΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ “ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ”,  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αγωνιώδης δήλωση Μητσοτάκη από τη Δράμα που δείχνει τη «ΝΙΚΗ»

«Ο πατριωτισμός στα λόγια είναι εύκολος ο πατριωτισμός τις ευθύνες για τις πράξεις όμως...

Έτσι οραματίζεται την Ελλάδα του 2027 ο Τσίπρας!

Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας το...

«Σπιτάκια ανακύκλωσης»: Απάντηση-κόλαφος της Κομισιόν για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων από τη ΝΔ!

Επιβεβαιώνεται το «πάγωμα» της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για την σκανδαλώδη δαπάνη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Η δέσμευση Μπορέλ στον Νίκο Παπανδρέου για την προκλητική φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη

Το θέμα σύλληψης και προφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, έθεσε ο...

Μέσο μισθό 1500 ευρώ τάζει τώρα η ΝΔ στο νέο της προεκλογικό σποτ

Δυο βδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία άρχισε να...

Στο κίνημα «δεν πληρώνω τις κλήσεις» οι πολιτικοί!

Βουλευτές, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων και πρώην πρωθυπουργοί παρκάρουν παράνομα στην Αθήνα και αγνοούν τα βεβαιωμένα πρόστιμα

Εξοργιστική δήλωση Μητσοτάκη για το ΕΣΥ την ώρα που πολίτες πεθαίνουν περιμένοντας ασθενοφόρο

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρων...

Αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων και των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ για τα άτομα με αναπηρία...

«Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη ζωή όλων...

Ντόρα Μπακογιάννη: Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν με έκανε υπουργό ο Κυριάκος

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν κρύβει την πικρία της για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Πυρ ομαδόν κατά της ΝΔ για την «εγκληματική κατάρρευση» ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ» - Βέλη από Τσαπανίδου, Κριθαρίδη και Μάντζο

Με αφορμή το «φαινόμενο» της ΝΙΚΗΣ του κ. Νατσιού

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη  Ομολογώ, ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω και ακόμη περισσότερο να ερμηνεύσω το...

Τηλεφωνική επικοινωνία Ελλάδας – Τουρκίας για τις αυξημένες ροές παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Με τον Χακάν Φιντάν, υπουργό Εξωτερικών της νέας κυβέρνησης Ερντογάν, συνομίλησε σήμερα Τρίτη στο...

Η σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση του Κώστα Καραμανλή

Με μία σκληρή ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις δηλώσεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή, σχετικά...

Ο Μητσοτάκης το ξεκαθάρισε: Θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ερντογάν!

Αντί να τρέχει η Τουρκία πίσω από εμάς, τρέχουμε εμείς πίσω από την Τουρκία - Μέσω ΕΡΤ προαναγγέλλει ουσιαστικά «Πρέσπες του Αιγαίου»

Επίθεση Κώστα Καραμανλή στον Τσίπρα: «38 μέρες κράτησε το ενδιαφέρον του για τις Σέρρες»

Ο πρώην υπουργός, που επί των ημερών του είχαμε την τραγωδία των Τεμπών, με...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Εφυγα γιατί πουλάνε τους βαθμούς!»

Ο λόγος της πανεπιστημιακού Λένας Διβάνη, συμφωνείς, διαφωνείς μαζί της, έχει πάντοτε ενδιαφέρον, διότι έχει «γωνίες». Δεν είναι ποτέ στρογγυλός. Τα βιβλία της, εξίσου...

Πέθανε ξαφνικά από καρδιά υποψήφιος βουλευτής – Σοκ στο Ηράκλειο

Κεραυνός εν αιθρία σε όλη την Κρήτη ήταν η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα Κοσμαδάκη, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα στις...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! «Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής 

Ανάστατοι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών - «Τρέμουμε από τον θόρυβο, από τις ύβρεις, από όσα συμβαίνουν»

Ανείπωτη τραγωδία στην Νέα Μάκρη: Πέθανε 19χρονη έγκυος – Περίμενε ασθενοφόρο επί ώρες

Ακόμη μία γυναίκα «πλήρωσε» με την ζωή της την κατάρρευση του ΕΣΥ

Λάκης Λαζόπουλος για Νόνικα Γαληνέα: Τα τελευταία της λόγια και το βιβλίο που του είχε αναθέσει

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετώντας την Νόνικα Γαληνέα μέσα από την εκπομπή του «Έξω από στο στόμα του Λάκη» που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 19:00...

Θερμό επεισόδιο του Μάκη Βορίδη με εφοπλιστή!

Πολλά νεύρα έχει ο Μάκης Βορίδης, μετά το κάζο που έπαθε στις εκλογές. Μπορεί το αποτέλεσμα ήταν ένας θρίαμβος για τη Νέα Δημοκρατία, ήταν...

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο λαμπερός καλλιτέχνης που ήταν «μεγάλη φίρμα» έφυγε από τη ζωή ενώ...
spot_img

NEWSROOM

spot_img