Ο Τζήμερος ταυτίζει ορθόδοξους πιστούς με τους Ταλιμπάν!

Όταν τα ορφανά του Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου φοράνε την προβιά του πατριώτη

Must Read

Τα παιδιά του εκσυγχρονισμού και του γιωργοπαπανδρεϊσμού, δεν έχουν ιδεολογία. Μεροκαματιάρηδες της πολιτικής είναι. Και όπου μυρίζονται ψήφο και χρήμα, πηγαίνουν τρέχοντας, ανεξάρτητα αν πρέπει να παρατήσουν τον φασίστα, τον ψεκασμένο, τον ρατσιστή, το οτιδήποτε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Θάνος Τζήμερος που εσχάτως παριστάνει τον πατριώτη. Ποιος; Ο Τζήμερος! Ο άνθρωπος που μεθοδικά κάνει την μεγαλύτερη δολιοφθορά απέναντι στον ελληνισμό. Ο άνθρωπος που ταύτισε την εθνική αντίσταση με την ναζιστική θηριωδία!

Ακόμα χειρότερα; Ο άνθρωπος που ταύτισε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων το 1821 με τις θηριωδίες των τούρκων βάρβαρων ανά τους αιώνες! Την ώρα μάλιστα που η Τουρκία δεχόταν σφυροκόπημα από όλες τις πλευρές για τις θηριωδίες της, την ώρα που εμείς υποτίθεται εορτάζαμε την εθνική επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία.

Τώρα, ο Τζήμερος ξαναχτύπησε. Για την ακρίβεια, ξαναχτυπά πάντα με ανθελληνικά παραληρήματα, ταυτίζοντας τους Έλληνες με τους σφαγείς τους. Τούρκους, Γερμανούς, Τζιχαντιστές.
Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα από το νέο παραλήρημα του, σε άρθρο του στο Liberal:

«Τι κάνουν λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι; Ενσωματώνονται ή ριζοσπαστικοποιούνται; Δύο έρευνες στη Δανία με απόσταση 6 ετών (το 2009 και το 2015) έδειξαν ότι σταθερά το 25% των Δανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι το Κοράνι θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δανική νομοθεσία!

Ήρθε η ώρα να το πούμε έξω από τα δόντια: δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους! Και για να μην θεωρηθώ μεροληπτικός, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε ούτε με τους οπαδούς του Πειραιώς ή του Καλαβρύτων αν ήταν το 60%. Κι ας μην έστελναν τις θεούσες να ανατιναχτούν».

Πραγματικά, ούτε ένας πράκτορας των Ταλιμπάν που θα ήθελε να βλάψει την Ελλάδα, δεν θα τα έγραφε καλύτερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This