Ο… κανακάρης του Σόρος ζητά ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες, με θρασύτατη ανάρτηση!

Ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν την Ελλάδα

Must Read

Παραινέσεις προς τη χώρα μας να… βοηθήσει τους μετανάστες, αντί να υψώνει τοίχους, έκανε μέσω Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλει στα Βαλκάνια μια δικαιωματιστική ατζέντα, στην οποία οι μετανάστες έχουν… ξεχωριστό ρόλο!

Ο κολλητός του Έντι Ράμα, Αλεξάντερ Σόρος (αγκαλιά στην κεντρική φωτό!), που πρόσφατα έκανε τις διακοπές του στην Αλβανία, προφανώς υποστηρίζει τη στάση του Αλβανού πρωθυπουργού, που θέλει να εγκαταστήσει χιλιάδες μουσουλμάνους Αφγανούς στη χώρα του και θέλει το ίδιο να κάνει και η Ελλάδα.

Ο υιός Σόρος ενοχλήθηκε από άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», που αναφερόταν στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της ασφάλειας των συνόρων μας στον Έβρο και, παραθέτοντάς το, τόνισε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερους τοίχους και να υποχωρεί σε πανικό. Θα έπρεπε να κάνει αποφασιστικά βήματα για να βοηθά τους μετανάστες».

Διευκόλυνση εισόδου και μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών στην Ε.Ε.

Με απλά λόγια, δηλαδή, ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Το γεγονός καθαυτό δεν είναι διόλου περίεργο, αφού άλλωστε είναι η οικογένειά του που χρησιμοποιεί δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που μοναδικό σκοπό έχουν να διευκολύνουν την είσοδο μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τη μόνιμη εγκατάστασή τους σε αυτήν, οι οποίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους κάθε φορά που ένα κράτος αποφασίζει να υπερασπισθεί την ταυτότητα κα την κυριαρχία του.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδρυμα «Open Society Foundations», του οποίου ο Αλεξάντρ Σόρος είναι αντιπρόεδρος, αναμειγνύεται ενεργητικά σε προσπάθειες «ενσωμάτωσης» μεταναστών, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι μουσουλμάνοι από την Ασία και την Αφρική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This