Ο Τσοχατζόπουλος νεκρός, ο «αρχηγός» ελεύθερος…

Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση του νεότερου ελληνικού κράτους

Must Read

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Σημίτη, είναι η πλέον διεφθαρμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Λάθος!

Ο Κώστας Σημίτης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της πλέον διεφθαρμένες κυβερνήσεις από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους.

Φυσικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μόνο μία παράμετρος των εγκληματικών πράξεων της κυβέρνησης Σημίτη, που σε άλλη, δημοκρατική χώρα, θα είχε χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση.

Μόνον ένας πολιτικά αφελής μπορεί να πιστέψει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αγόραζε γερμανικά όπλα, τα οποία τα πλήρωνε ο Σημίτης με λογιστικές αλχημείες, μαγειρεύοντάς το δημόσιο χρέος, χωρίς να το γνωρίζει ο πολιτικός προϊστάμενος του!

Μόνον ένας αδαής θα πίστευε ότι ο Κώστας Σημίτης δεν γνώριζε πλήρως τα πεπραγμένα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Έπειτα όμως από την απόφαση – καταπέλτη της ελληνικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Siemens, ουδείς δικαιούται να είναι αφελής. Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη αμετάκλητα ότι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη έπαιρνε μίζες, μαύρο χρήμα δηλαδή δισεκατομμυρίων δραχμών, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτική ιστορία.

Για να μην υπενθυμίσουμε τους άλλους υπουργούς του Σημίτη που καταδικάστηκαν ή ακόμα διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Είναι αυταπόδεικτο ότι δεν μπορεί να γίνεται το πανηγύρι των μαύρων δισεκατομμυρίων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του να μην το γνωρίζει.

Δεν είναι δυνατόν υπουργός του Σημίτη να παίρνει μίζες από τους Γερμανούς και ο Σημίτης να μην το γνωρίζει. Άλλωστε, ο Κώστας Σημίτης ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον γερμανικό παράγοντα, γι’ αυτό και όλες οι σκανδαλώδεις σύμβασης επί των ημερών του είχαν ως αποδέκτη την Γερμανία.

Η Γερμανία λοιπόν θησαύριζε στην πλάτη των ελλήνων, την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στο χρέος και την διαφθορά με αποκλειστική ευθύνη του Κώστα Σημίτη.

Το ότι ο κύριος Κώστας Σημίτης όχι μόνο βρίσκεται στο απυρόβλητο, αλλά έχει επανέλθει στα πολιτικά πράγματα μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα. Γι’ αυτό και η χώρα επανέρχεται στις μαύρες εποχές της υποδούλωσης, ευρισκόμενη στην τρίτη θέση παγκοσμίως ως προς το δημόσιο χρέος επί του ΑΕΠ. Είναι ντροπή για την Ελλάδα να έχουμε σήμερα κατ ουσίαν κυβέρνηση Μητσοτάκη – Σημίτη.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια η Ελλάδα έγινε η τρίτη πιο χρεωμένη χώρα στον κόσμο. Ποια; Η υποτιθέμενη ισχυρή Ελλάδα της ευρωζώνης, του ΝΑΤΟ, που πανηγυρίζει μάλιστα ότι δανείζεται φτηνά.

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να επιβραβεύει η εάν επιτέλους θα τιμωρήσει αυτούς που τον κατέστρεψαν. Το οφείλει κυρίως στα παιδιά του, τα οποία πρέπει να προφυλάξει από την διαιώνιση του πιο διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που πέρασε από την χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This