Ο μόνος Υπουργός που ενώνει τη χώρα πρέπει να μείνει στη θέση του!

Γράφει ο Γιάννης Αυλακιώτης

Must Read

Ο μόνος λόγος εξέγερσης στην Ελλάδα μας, είναι η στιγμή που κάποιος θα τολμήσει να κουνήσει απ’ τη θέση του τον Λευτέρη Αυγενάκη! Ο Γιάννης Αυλακιώτης θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους!

  • Αναδημοσίευση από sdna.gr

Κόψε μου το μισθό Κυριάκο. Μη μου δίνεις ποτέ σύνταξη. Κατήργησε τη δωρεάν υγεία και παιδεία. Εκ του ασφαλούς το είπα το τελευταίο, λες και έχουμε. Δεν τα χρειάζεται κανείς όλα αυτά φίλοι μου. Ζωή δίχως Λευτέρη, δεν είναι ζωή. Ο κορυφαίος Έλληνας πολιτικός απ’ τη μεταπολίτευση. Casus Belli η σκέψη και μόνο πως θα μας τον κουνήσουν απ’ το υφυπουργείο αθλητισμού.

Τρεμάμενα τα χέρια μου πατούν τα πλήκτρα για να σας εκφράσω όσα αισθάνομαι. Φοβάμαι πως δεν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που είναι μπροστά μας. Θα το επιτρέψουμε; Όχι! ΟΧΙ! Το γράφω κεφαλαία γιατί έμαθα απ’ τον Άρη πόση σημασία έχει.

Ακολουθεί ανασχηματισμός. Δεν πα να αλλάξουν όλοι και να έρθουν κοινοτικοί να πάρουν τη θέση τους. Η καρέκλα του Λευτέρη Αυγενάκη, θα μείνει εκεί, με τον ορμώμενο απ’ την Κρήτη λαμπρό πολιτικό ηγέτη του τόπου, να την κοσμεί. Μη με παρεξηγείτε, δεν τον χαρακτηρίζω φυτό εσωτερικού χώρου. Να την κοσμεί με την αποφασιστικότητα και την πυγμή του.

Κυριάκο Μητσοτάκη, οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος θα είναι απλά μια Κυριακή στο πάρκο μπροστά σε αυτό που θα ζήσει ο τόπος δίχως Αυγενάκαρο. Ο πολιτικός που ένωσε μίνιμουμ το 70% της χώρας, παραμένει στη θέση του. Από εκεί ξεκινάς το σχεδιασμό της κυβέρνησης και μετά λες «εγώ πρωθυπουργός». Εν συνεχεία ορίζεις τους υπόλοιπους. Αν έχεις κενό, σε βοηθά ο Λευτέρης. Λύνει κάθε είδους πρόβλημα.

Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις μια γροθιά. Αλαφούζος, ΣαββίδηςΜελισσανίδης, τον βλέπουν κι ανοίγει η καρδιά τους. Η ψυχούλα τους πεταρίζει. Τόσα χρόνια στις επιχειρήσεις και στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν ματαξαναδεί τέτοια ανικανότητα. Επιτυχία μέγιστη. Κάποιοι πολιτικοί θεωρήθηκαν καλοί για κάποιους, κακοί για άλλους. Εδώ δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Ποσοστά Πινοσέτ συγκεντρώνει το ερώτημα «έχετε ζήσει άλλη θητεία υφυπουργού με περισσότερες αστοχίες;». Σακίλ Ο’νίλ στις βολές ο γλυκός μου.

Η συμβολή του στον αθλητισμό, ανυπέρβλητη. Πήρε ένα πρωτάθλημα και το απένειμε πριν δύο χρόνια. Τιμητικά ονομάστηκε «Αυγενάκειο». Στη χώρα που ζούμε, οι αξίες δεν αναγνωρίζονται δυστυχώς. Το βαφτίζω εγώ. Έκανε τον ΠΑΟΚ άνω-κάτω, έδωσε διαφορά στον Ολυμπιακό, έριξε κατηγορία την Ξάνθη. Βρείτε έναν πολιτικό του τόπου με καθοριστικότερη συνεισφορά στον τομέα του. Ιππεύοντας την Χάρλεϊ όπως ο Ντέϊβιντ Χάσελχοφ τον ΚΙΤ!

Σε νευρικό κλονισμό η καλή μου η Μαρούπα. Ποιος θα ορίζει τώρα τα μέλη της ΕΕΑ τόσο μαεστρικά. Με την ικανότητα του Λευτέρη να βάζει τους δικούς του και οι δικοί του να αποφασίζουν, θυμίζοντας βομβιστές αυτοκτονίας. Διάσημους μας έκανε στο CAS. Νέα βιβλία νομικής γύρω από ζητήματα αθλητισμού έγραψαν στη Λωζάνη.

Βλέποντας να πηγαίνουν εκεί τόσο εύκολες υποθέσεις όπως αυτή του ΠΑΟΚ με την πολύ-ιδιοκτησία που ήξερε ο πωλητής σουτζούκ-λουκούμ στη Θράκη, σκέφτηκαν πως απευθύνονται σε υπεύθυνους επιτροπών περιορισμένων δυνατοτήτων. Με αφιέρωση στο οπισθόφυλλο «With love, Lefteris Avgenakis» οι νέοι τόμοι αθλητικού δικαίου. 

Μήπως δεν είναι υπεύθυνος για τις πλέον επιτυχημένες εκλογές Ομοσπονδιών; Όρισε το πότε θα γίνουν, πως θα γίνουν, απέκλεισε υποψήφιους. Τι άλλο να έκανε; Να όριζε και το ποιοι θα εκλεγούν; Εδώ που τα λέμε θα ήταν πιο αποτελεσματικό, επειδή η επιτυχία του στον τομέα της εκλογής αυτών που ήθελε, ήταν σαν ένα βαλσαμωμένο πουλί που του εναπόθεσαν στα χέρια. Έγινε το θαύμα απ’ τον Λευτέρη τον μεγαλοπρεπή και πέταξε το πτηνό (το πουλί, μην μπερδευτούμε).

Ενέπλεξε μαεστρικά Χρυσοχοΐδη, Χαρδαλιά, μπας και δε γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ. Απέκλεισε τη Λεωφόρο με ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας λες και τα μέλη των σωματείων που ίσως να πήγαιναν να ψηφίσουν είναι τίποτα μπαχαλάκηδες με μολότοφ στα χέρια. Με τι ψυχή μωρέ θα τον μετακινήσετε να μην προλάβει να δει την αλλαγή σκυτάλης στην ΕΟΚ; Βάζω έναν αστερίσκο για να μην τα ρίχνετε μετά στον Ηρακλειώτη κορυφαίο πολιτικό μας. Με την υπόθεση των σωματείων μπορεί να γίνουν οι εκλογές σε κάνα χρόνο. Εκεί θα είναι ο Λευτέρης. Εκεί πρέπει να είναι.

Οποιαδήποτε διαφορετική άποψη που θέλει τον Αυγενάκη μας να φύγει, απλά θα εκφράζει κόμπλεξ. Τίποτα Χανιώτες θα είναι που τοπικιστικά και μόνο δεν βλέπουν την αξία του ανδρός. Ο οργανισμός τουρισμού Ιαπωνίας μόλις κυκλοφόρησε η φήμη πως έρχεται ανασχηματισμός, άρχισε πυρετώδεις συσκέψεις για να βρει λύσεις. Το είχε κάνει ο Λευτέρης το Αθήνα-Τόκιο, Παγκράτι-Κολιάτσου. Εντάξει 19.840 ευρώ για να περνά καλά ο ηγέτης, δεν είναι και τίποτα.

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι. Ο μόνος τρόπος είναι με υφυπουργό Λευτέρη πάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This