Εκτός ελέγχου πλέον ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο υπουργός που προσπάθησε να διχάσει τους Έλληνες, αλλά εντέλει τους ένωσε

Must Read

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν είναι τελείως άχρηστος. Για την ακρίβεια, έχει καταφέρει κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό επίτευγμα.

Εκεί που προσπαθούσε να διχάσει τους Έλληνες σε βόρειους και νότιους, Άσπρο, μαύρους, μπλε και κόκκινους, ο άνθρωπος που επιχείρησε να διχάσει ακόμα και το ίδιο του το νησί, την Κρήτη αποκαλώντας τους Χανιώτες «κομπλεξικούς», κατάφερε εντέλει ακριβώς το αντίθετο: Να τους ενώσει.

Για την ακρίβεια, είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που έκαναν τους Έλληνες μια γροθιά. Όχι όμως δίπλα του, αλλά απέναντι του.

Αυτή τη φορά όμως ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεπέρασε και τον εαυτό του. Αφού από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει διαφήμιση σε περιθωριακή εφημερίδα! Ποιος; Ένας εν ενεργεία υπουργός…

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Είναι πραγματικά, να τραβάς τα μαλλιά σου. Ούτε τα προσχήματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This