Χαμός με την ανάρτηση Καλλιάνου για την 17χρονη και τον Σεμέδο! «Για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω να αγοράσει το νέο iPhone 13»

«Πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ»

Must Read

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση της 17χρονης που κατήγγειλε για βιασμό τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο βουλευτής προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, λέγοντας ουσιαστικά πως η 17χρονη και η οικογένειά της τα έκαναν όλα για τα λεφτά. «Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13… πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που […] τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής.

Λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος ο βουλευτής απέσυρε την ανάρτησή του και προχώρησε σε νέα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
«Η προσωπική μου άποψη […] σε καμία περίπτωση δεν αφορά στα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Σεμέδο», δήλωσε ο κ. Καλλιάνος, προσθέτοντας πως «η Δικαιοσύνη και μόνο θα κρίνει για την ενοχή ή αθωότητα κάθε κατηγορουμένου προσώπου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This