«Αυθόρμητα», ή «κατά παραγγελία» τα «μυθεύματα» των Παραπολιτικών για τον Παυλόπουλο;

Για «'παραδοσιακή' και αυταπόδεικτη ανακρίβεια» μιλούν συνεργάτες του τέως ΠτΔ.

Must Read

Συνεργάτες του τέως ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά περί, δήθεν, ανάμειξής του στον πρόσφατο ανασχηματισμό και  ειδικότερα, στην «υπόθεση Αποστολάκη», κάνουν λόγο για «μυθεύματα», τα οποία είναι «ανάξια ακόμη και διάψευσης».

«Και το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται σ’ εκείνα που στρέφονται, από την εν λόγω εφημερίδα και κατά την συνήθη τακτική της εδώ και χρόνια, εναντίον του κ. Παυλόπουλου. Παράγουν δε μυθεύματα -κατά την επιεικέστερη έκφραση- τα οποία έχουν πάρει ‘διαζύγιο’ με την αλήθεια, και μάλιστα ‘κατ’ αντιδικία’», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζουν οι συνεργάτες του κ.Παυλόπουλου εκφράζοντας και μια απορία: «Ανάξια ακόμη και διάψευσης, λόγω ‘παραδοσιακής’ και αυταπόδεικτης ανακρίβειας και, συνακόλουθα, προφανέστατης αναξιοπιστίας. Το μόνο ερώτημα που έχει κάποιο ενδιαφέρον, συνίσταται στο αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι ‘αυθόρμητα’, για να προσφέρουν εκδουλεύσεις προς κοινώς γνωστές κατευθύνσεις ή είναι κατά παραγγελία συγκεκριμένων, ‘φίλιων πολιτικών υπογείων’, κατά κυριολεξία».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This