Τσίπρας «εφ’ όλης της ύλης»: Για ό,τι άσχημο συμβαίνει πάντα φταίει κάποιος άλλος και ποτέ η κυβέρνηση (video)

«Ο Μητσοτάκης δεν θα εξαντλήσει την τετραετία»

Must Read

Για όλους και για όλα (ακόμη και για τον… Πολάκη!) μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, βρίσκοντας, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του στον πρόσφατο ανασχηματισμό.   

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του OPEN TV και την Πόπη Τσαπανίδου, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «βρίσκεται σε vertigo» και πως στην περίπτωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αποστολάκη, φέρθηκε υποκριτικά και επιχείρησε διεμβολισμό. «Αν ήθελε συνεννόηση, ας με έπαιρνε τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Χρήστου Στυλιανίδη στη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε ότι τον γνωρίζει και έχουν συνεργαστεί την εποχή που ήταν Ευρωπαίος Επίτροπος, χαρακτηρίζοντας τον ως πολιτικό με ανοιχτό μυαλό και «ένθερμο υποστηρικτή της Συμφωνίας των Πρεσπών», ωστόσο δε γνωρίζει τις δυνατότητές του για το συγκεκριμένο υπουργείο. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο κ. Στυλιανίδης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη στην Επικράτεια».

Αναφορικά με τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι η φθορά του κυρίου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του θα είναι ραγδαία, ενώ σημείωσε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και ότι θα είναι η ραχοκοκαλιά της επόμενης κυβέρνησης του τόπου.

Ο Μητσοτάκης ξεγέλασε τη μεσαία τάξη

Παράλληλα, κατηγόρησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «εξελέγη πριν από τρία χρόνια ξεγελώντας τη μεσαία τάξη με τρία βασικά επιχειρήματα: ότι θα φέρει λιγότερους φόρους, ασφάλεια και καλύτερες δουλειές. Τι έχει κάνει αυτά τα δύο χρόνια σε αυτούς τους τρεις τομείς; Έχει χειροτερέψει τα πράγματα».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «αντί για λιγότερους φόρους στη μεσαία τάξη, έχει φέρει μία τραγική συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης. Με τις ανατιμήσεις με την ακρίβεια. Αντί για ασφάλεια βλέπουμε τους πολίτες να ζουν σε ένα καθεστώς τρομακτικής ανασφάλειας, δηλαδή και αντί για καλύτερες δουλειές έχει οδηγήσει τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων σε ένα εργασιακό μεσαίωνα με την κατάργηση του 8ωρου και τη θεσμοθέτηση των απλήρωτων υπερωριών».

Ο Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε και για την πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια, ενώ, όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα για τον εμβολιασμό του πρώην αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο βουλευτής Χανίων, εμβολιάστηκε και μάλιστα ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα μου έστειλε με mms φωτογραφία από τον εμβολιασμό του»!

  • Παρακολουθήστε την αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο OPEN:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This