Με Στυλιανίδη θα φτιάξουμε την καλύτερη Πολιτική Προστασία στην Ευρώπη, ονειρεύεται ο Οικονόμου!

Για την απαξίωση των στελεχών της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε μόνο... αερολογίες

Must Read

Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή την Κυβέρνηση… Ο Γιάννης Οικονόμου που αντικατέστησε επάξια τα «τέρατα» ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα και Αριστοτελία Πελώνη στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, είπε ότι «στόχος, στοίχημα και φιλοσοφία του Πρωθυπουργού από την αρχή», είναι «να φτιάξουμε την καλύτερη Πολιτική Προστασία στην Ευρώπη»!

Δηλαδή αν δεν ήταν αυτός ο «στόχος, το στοίχημα και η φιλοσοφία», θα καιγόταν όλη η Ελλάδα και όχι η μισή; Όσο για το «καλύτερη Πολιτική Προστασία στην Ευρώπη», τι να πει κανείς…

Πάντως ο κ. Οικονόμου είπε ότι γι’ αυτό έγινε η επιλογή του Χρήστου Στυλιανίδη στη θέση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: «Νομίζω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή συνολικά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις να φτιάξουμε την καλύτερη Πολιτική Προστασία στην Ευρώπη. Διότι αυτός είναι ο στόχος, το στοίχημα και η φιλοσοφία του πρωθυπουργού από την αρχή».

Όσο για τον λόγο που ο Πρωθυπουργός απαξίωσε τα στελέχη της Νέα Δημοκρατίας για να φέρει… εισαγόμενο Υπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολογήθηκε… αερολογώντας: «Η ΝΔ έχει πάρα πολλά άξια στελέχη που συνδράμουν την κυβέρνηση και μέσα από κυβερνητικές θέσεις και μέσα από θέσεις ευρύτερες στην Πολιτεία και κυρίως στηρίζουν με την ψήφο, με τον λόγο και με την παρουσία τους το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης στο Κοινοβούλιο. Πιστεύω ότι οι ανασχηματισμοί κρίνονται όταν οι άνθρωποι έχουν να δώσουν έναν απολογισμό στη δουλειά που κάνουν. Καταλαβαίνω τη φιλοσοφία και τη συνήθεια του να κρίνονται οι ανασχηματισμοί στην αφετηρία τους με κάποια προσωπικά, επικοινωνιακά, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι εκείνο που στην ουσία τον ενδιαφέρει είναι να γίνεται σωστά η δουλειά, να προωθούνται οι μεταρρυθμίσεις, να παράγεται έργο που αφορά τη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This