Η κυβέρνηση θα δυναμώσει τα ελληνικά νοικοκυριά, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Μας ανησυχεί και θα φροντίσουμε ώστε το κύμα της ακρίβειας να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στην τσέπη των πολιτών».

Must Read

Στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Αναφέρθηκε αρχικά στα περιστατικά πλαστών εμβολιασμών, λέγοντας πως πρόκειται για κραυγαλέα παράνομη πράξη. Τόνισε ότι η διαδικασία δεν είναι ευάλωτη και επιτρέπει την άμεση ιχνηλάτηση και την άμεση παρέμβαση.

Διαβάστε ακόμη: Ερχεται τετραπλή «καταιγίδα» αυξήσεων!

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι πειθαρχικές διαδικασίες πρέπει να οδηγήσουν στην απόλυση αλλά η κυβέρνηση δεν ελέγχει τα πειθαρχικά» δήλωσε, σημειώνοντας πως έχουν εμπλακεί και οι εισαγγελικές αρχές και πλέον υπάρχουν και ποινικές διαδικασίες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο θέμα της ακρίβειας. Δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την πολιτική της για να δυναμώσει τα ελληνικά νοικοκυριά.

Για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είπε «να αφήσουμε τον πρωθυπουργό να κάνει τις ανακοινώσεις». Ενώ για τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σημείωσε: «Θα έχουμε μέτρα και στήριξη των εισοδημάτων με τρόπο έμμεσο. Για την αναμενόμενη δυσάρεστη πραγματικότητα η πολιτική μας βασίζεται σε τρεις άξονες. Ο πρώτος είναι η συνέχιση της πολιτικής που ενδυναμώνει το εισόδημα και δημιουργεί δουλειές. Η δεύτερη επιλογή μας είναι ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να λειτουργεί σωστά η αγορά, ο καταναλωτής να έχει επιλογές και να υπάρχει σωστή εποπτεία για να μην υπάρξει αισχροκέρδεια. Ο τρίτος άξονας είναι στοχευμένες παρεμβάσεις, για παράδειγμα στο ηλεκτρικό ρεύμα ή σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ενέργεια. Εκεί θα έχουμε ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό. Η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι δεν παρατηρεί απλώς το φαινόμενο. Μας ανησυχεί και θα φροντίσουμε ώστε το κύμα της ακρίβειας να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στην τσέπη των πολιτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This