Παραλήρημα Τατάρ: Ζήτησε να μεταβιβαστεί η Κύπρος στην Τουρκία, γιατί είναι… εντελώς δική τους!

«Όλοι γνωρίζουμε πώς προσπάθησαν ύπουλα να μας πάρουν την Κύπρο από τα χέρια μας»!

Must Read

Εκτός ελέγχου για ακόμη μια φορά ο «ηγέτης» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ. Μίλησε σε συμπόσιο πανεπιστημίου στη Σμύρνη για το Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά. Και εκεί ξεκάθαρα ζήτησε να… μεταβιβαστεί η Κύπρος στην Τουρκία, λες και πρόκειται για κανένα μηχανάκι!

Ο προκλητικός Τατάρ είπε ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν κατείχαν ποτέ την Κύπρο και ότι το νησί είναι εντελώς δικό τους! «Οι Ελληνοκύπριοι δεν κυβέρνησαν ποτέ τους Τουρκοκύπριους, αλλά οι πρόγονοί μας κυβέρνησαν την Κύπρο για περισσότερα από 300 χρόνια», συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς προσπάθησαν ύπουλα να μας πάρουν την Κύπρο από τα χέρια μας» είπε, αναφέροντας πως ο μόνος στόχος της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Και έστειλε το μήνυμα πως μέχρι τέλους θα συνεχίσουν να πολεμούν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This