Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πιο ευτυχισμένος Έλληνας! Δεν θα πιστέψετε τι ευχήθηκε…

Ο πρωθυπουργός που γεμίζει τους Έλληνες με χαμόγελο

Must Read

Πραγματικά, δεν πρέπει να υπάρχει πιο ευτυχισμένος Έλληνας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την ακρίβεια πρέπει να είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο.

Είναι τόσο ευτυχισμένος, που η ευτυχία του – λόγω υπερβολικής δόσης – ξεχειλίζει και διαχέεται στο περιβάλλον του, στην κοινωνία ολόκληρη. Είναι ίσως ο μόνος πρωθυπουργός που γεμίζει τους Έλληνες με χαρά, μόνο με την εμφάνιση του.

Αρκεί κάποιος να παρατηρήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κάποια δημόσια εμφάνιση, για να ξεχάσει τις σκοτούρες του, τις πίκρες και τις αγωνίες του.

Είναι τέτοια η αρετή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μοιράζει χαρά, που σήμερα ακόμα σε συνάντηση του με παιδιά, τα οποία έχουν αρχίσει το σχολείο, τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι! Διότι, για έναν ευτυχισμένο άνθρωπο όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ! Δείτε το απίστευτο βίντεο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This