ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΔημοσκόπηση Alco: Ηχηρό όχι στην κυβερνητική οικονομική πολιτική – Τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι (video)

Δημοσκόπηση Alco: Ηχηρό όχι στην κυβερνητική οικονομική πολιτική – Τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι (video)

Δεν πείθουν τα οικονομικά μέτρα

Δεύτερη συνεχόμενη δημοσκόπηση, δεύτερη συνεχόμενη αποδοκιμασία για την κυβέρνηση και τις οικονομικές πολιτικές της. Τα στοιχεία της Alco για λογαριασμό του Open, αποδεικνύουν ότι ο κόσμος δεν πείθεται από τις εξαγγελίες και πως οι αυξήσει που ήδη έχουν περάσει σε πολλά προϊόντα, επιβαρύνουν ιδιαίτερα τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση MRB: «Μαύρο» στις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ και στον Πλεύρη

 

Επ’ αυτού, το 69% των ερωτηθέντων, δηλώνει ότι έχει επιβαρυνθεί πολύ/αρκετά από τις αυξήσεις, ενώ το 22% καθόλου/λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο για το αν τα οικονομικά μέτρα βοηθούν, το 65% απαντά καθόλου/λίγο έναντι του 19% που απαντά αρκετά/πολύ.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση θεωρούν ότι μέσα στο 2022 θα έχουμε εκλογές σε ποσοστό 49%, ενώ στο τέλος της τετραετίας λέει το 36%.

Τέλος, σε μια ερώτηση που δεν διευκρινίζεται ακριβώς για το αν οι απαντήσεις των συμμετεχόντων είναι προσωπικές, ή αν εκφέρουν απλά άποψη, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ψηφίζουν  ΣΥΡΙΖΑ κατά 23%, Ελληνική Λύση κατά 12% και ΝΔ κατά 7%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης