Δημοσκόπηση MRB: «Μαύρο» στις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ και στον Πλεύρη

Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη και στην αξιωματική αντιπολίτευση

Must Read

Δεν έπεισαν οι κυβερνητικές οικονομικές εξαγγελίες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση της MRB για το Star. Επίσης, την  υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη δεν την υποδέχθηκε θετικά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της MRB λοιπόν, η αξιολόγηση του κ. Πλεύρη είναι αρνητική για το 55,3%, ενώ υπάρχει και ένα 21,1% που είδε θετικά την ανάληψη του Υπουργείου Υγείας. Μοιρασμένες είναι οι απόψεις για το νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον νέο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Επίσης, στην αξιολόγηση της διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση, ο κόσμος που συμμετείχε την έκρινε κατά 54% αρνητικά και 39,9% θετικά.

Στην ερώτηση αν τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της κοινωνίας, το 58,4% απάντησε λίγο/καθόλου, ενώ το 30,4% απάντησε πολύ/αρκετά.

Ακόμα, στην ερώτηση για το αν τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά, η απάντηση ήταν ένα συντριπτικό 64% μάλλον/σίγουρα όχι, έναντι 22,7% που είπαν σίγουρα/μάλλον ναι.

Σε μια πιο γενική αξιολόγηση, για την κυβερνητική θητεία της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 58,2% των ερωτηθέντων την κρίνει μάλλον/σίγουρα αρνητικά, ενώ το 39,9% σίγουρα/μάλλον θετικά.

«Μαύρο» όμως και για την αξιωματική αντιπολίτευση με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα: το 70% των ερωτηθέντων την αξιολογεί σίγουρα/μάλλον αρνητικά, έναντι 25,1% που την αξιολογεί σίγουρα/ μάλλον θετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This