Αποκαλύφθηκε ο «δορυφόρος» του Μαξίμου, Λοβέρδος

Δεσμεύθηκε πως, αν αποτύχει στους στόχους του, θα παραιτηθεί

Must Read

Προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τη συμπάθεια που τρέφει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά δεν τa καταφέρνει. Στην πολιτική αγορά έχει ήδη πολιτογραφηθεί ως «δορυφόρος» του Μαξίμου, προς το οποίο έχει πολλούς λόγους, όπως λένε, να αισθάνεται υπόχρεος.

Ερωτηθείς χθες στο κανάλι Open για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, διόρθωσε -χωρίς να καταφέρει να κρύψει τις προτιμήσεις του- τη θέση του λέγοντας: «Λέω συνεχώς, αυτή τη στιγμή με τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αντιπολίτευση, πολλές φορές έχουμε κοινές θέσεις και στη Βουλή κρατάμε κοινές στάσεις. Είναι μια νομοτέλεια της αντιπολίτευσης αυτή. Αρα, δεν αποκλείουμε ούτε συζητήσεις με κανέναν. Σε ό,τι αφορά την κυβερνητική μας συμμετοχή, αυτή θα προκύψει με κριτήριο τη δική μας δύναμη».

Φιλοδοξία του, είπε, «είναι να υπερδιπλασιάσουμε τις δυνάμεις του κόμματος. Δηλαδή, να είμαστε ένα κόμμα του 18%, του 19%. Θα έχουμε δύο εκλογές. Μα, το είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Θέλει αυτοδυναμία ο άνθρωπος. Αυτό θέλει. Αυτό έκανε και το 2019, αυτό θέλει και τώρα. Στις δύο αυτές εκλογές, αν το κόμμα δεν αλλάξει τώρα, ειδικά στη δεύτερη -η πρώτη είναι εύκολη, γιατί είναι απλή αναλογική-, θα συμπιεστεί πάρα πολύ. Η αλλαγή των συσχετισμών στην εκλογή με απλή αναλογική και ένα κόμμα δικό μας στο 18% αλλάζει τα πράγματα».

Επιμένοντας να αντιπολιτεύεται το κόμμα του, δήλωσε ότι «το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν πέτυχε. Εγώ πάλεψα από τις τάξεις του όσο μπορούσα, όπως και όλοι και όλες, αλλά μέχρι εκεί φτάσαμε. Το τρίτο κόμμα, με 8,1 και με δημοσκοπικές 5, 6, 7, είναι χθες». Υποσχέθηκε να δημιουργήσει τρεις θέσεις αντιπροέδρων και δεσμεύθηκε πως, αν αποτύχει στους στόχους του, θα παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This