ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτογκόλ» από τα λίγα η ανάρτηση Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο!

Στις αναρτήσεις του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη αντέδρασε και πληθώρα στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Must Read

Ούτε μια στιγμή ηρεμίας δεν έχει καταφέρει να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Λίγα, μόλις, εικοσιτετράωρα μετά τις εσωκομματικές έριδες λόγω του άρθρου του Στέλιου Κούλογλου, ξέσπασε και νέα κόντρα στην Κουμουνδούρου, αυτή τη φορά με αφορμή μία ατυχέστατη ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της.

Με την Κουμουνδούρου να βράζει ακόμη, καθώς δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από τη βόμβα που έριξε ο ευρωβουλευτής, ο οποίος αναγκάστηκε σε κωλοτούμπα ολκής, μετά και την αντίδραση υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, η ανάρτηση του τέως υπουργού Μεταφορών άναψε νέες εσωκομματικές φωτιές, με την ταραχή που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά εμφύλιου πολέμου.

Τα αυτογκόλ στελεχών διαδέχονται το ένα το άλλο και έχουν ως αποτέλεσμα τον αλληλοσπαραγμό, μιας και οι… σύντροφοι δεν διστάζουν να δώσουν στεγνά ο ένας τον άλλον και, μάλιστα, δημοσίως. Είναι παραπάνω από εμφανές πως στην Κουμουνδούρου επικρατεί η κόλαση, και αυτό περνάει -δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ- και προς τα έξω, δίνοντας την εικόνα ενός κόμματος που, όχι μόνον αδυνατεί να βρει αντιπολιτευτικό πάτημα δυο χρόνια μετά την ήττα στις εκλογές, αλλά και που δεν μπορεί να συμφωνήσει ούτε για τα βασικά!

Όλα ξεκίνησαν με την, τουλάχιστον άστοχη, ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη, τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, στην οποία ανέφερε πως «Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε… αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;», όπως έγραψε, συσχετίζοντας τη δολοφονία στη Ρόδο με την κυβερνητική πολιτική.

Επανήλθε δριμύτερος χωρίς να ανακαλέσει

Μάλιστα, λίγο μετά τις αντιδράσεις, όχι μόνο της Ν.Δ., αλλά ακόμη και «συντρόφων» του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Χρήστος Σπίρτζης επανήλθε με νέα ανάρτηση και, μάλιστα, μακροσκελέστατη, στην οποία, ωστόσο, δεν ανακαλούσε! Τουναντίον, επέμεινε, λέγοντας πως «ο κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος και η χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης της προπαγάνδας της Ν.Δ. δεν έχει όριο».

Στις αναρτήσεις του τομεάρχη αντέδρασε πληθώρα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία, που έγραψε στο Facebook: «Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές. ΥΓ: Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, δεκάδες στελέχη, αλλά και απλώς κομματικοί φίλοι, επέκριναν τον βουλευτή στα κοινωνικά τους δίκτυα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ανάρτηση. Τα λεγόμενά του επέκρινε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος σχολίασε πως «ο κ. Σπίρτζης χρησιμοποίησε 711 λέξεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μας πει πως ακόμα και οι σύντροφοι του, που εναντιώθηκαν σε όσα είπε, είναι “αυτόκλητοι υπερασπιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη”. Η χυδαιότητα δεν καλύπτεται, όσες λέξεις και αν χρησιμοποιήσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This